Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Mladý útočník Hais přestoupil z Dynama do Hradce Králové

Českobudějovické Dynamo opouští útočník Daniel Hais. Dvacetiletý fotbalista přestoupil do Hradce Králové, kde podepsal víceletou smlouvu. Rodák z Klatov působil v akademii jihočeského klubu, za který posbíral 31 startů v nejvyšší soutěži.

Z Opavy přichází do Českých Budějovic dvacetiletý záložník Samuel Šigut. Reprezentant České republiky do 20 let, který prošel akademií Baníku Ostrava, zatím sbíral zkušenosti především ve druhé lize. Na východ Čech se pak z Dynama přesouvá Lukáš...

Daniel Hais naskočil za A-tým Dynama do 36 soutěžních utkání. V nich nastřílel tři branky a na jednu přihrál. 

„V posledním dni letního přestupového období se nám podařilo získat Daniela Haise, který k nám přestupuje z Českých Budějovic. Podepsal u nás dlouhodobou smlouvu, za což jsme velice rádi. Daniel je typologicky velmi zajímavý, je to 192 cm vysoký bijec na hrot útoku, který je zároveň velice poctivým hráčem s výborným charakterem, jenž má navíc i skvělé rychlostní předpoklady a dobrou orientaci v pokutovém území soupeře,“ uvedl pro klubový web sportovní ředitel Hradce Králové Jiří Sabou.

„Jako správný útočník pochopitelně umí dát gól. Na svůj mladý věk již nasbíral cenné zkušenosti v první lize a v mých očích je tedy hráčem, se kterým se do budoucna vyplatí pracovat tak, abychom dál rozvíjeli jeho přednosti,“ dodal Sabou.

Daniel Hais se v Hradci Králové potká s Lukášem Čmelíkem, který ještě donedávna hrál také za České Budějovice. Klubu, kde strávil několik let, mladý útočník poděkoval.

„Chtěl bych poděkovat celému klubu... od Akademie až po áčko. Bylo úžasné, co jsme spolu prožili. Děkuji za možnost naskočit do ligy a prožít zde svůj první ligový start. Nikdy nezapomenu ani na skvělé fanoušky, které jsem si moc oblíbil. Třeba se ještě někdy v budoucnu potkáme. Díky za vše," vzkázal Daniel Hias přes klubový web. 

„Děkujeme za vše a přejeme hodně štěstí na nové adrese, Dane,“ popřálo Dynamo na svém webu.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Tibitanzl

Štítky české budějovie, fotbal, dynamo, přestupy, daniel hais, hradec králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý útočník Hais přestoupil z Dynama od Hradce Králové  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.