Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Pohár, lvíčata a liga. V říjnu nabídne Střelecký ostrov pět zápasů

Zajímavá utkání bude v říjnu hostit Střelecký ostrov v Českých Budějovicích. Fotbalový stadion nabídne dvě utkání Fortuna Ligy, jeden zápas MOL Cupu a dvě mezinárodní střetnutí.

Dynamo mělo vyzvat Chrudim při pohárovém utkání až v listopadu. Termín se ale opět změnil, informoval klub včera prostřednictvím svého webu.

„Z důvodu termínové kolize našeho soupeře bylo minulý týden utkání s Chrudimí přesunuto z oficiálního hracího termínu, který je už tento týden, na středu 1. listopadu 2023. Tato změna byla potvrzena i Fotbalovou asociací ČR. Nicméně, řídící komise FAČRu se rozhodla znovu přehodnotit situaci a rozhodla, že se tento duel uskuteční v úterý 10. října 2023 od 17:00,“ stojí v tiskové zprávě. Vstupenky už jsou k dispozici na serveru Ticket Live

Kromě toho je v sobotu 7. října na programu ligové utkání domácího Dynama s Karvinou. Zápas začíná v 15 hodin. Po pohárovém střetnutí následuje reprezentační pauza, při té se ale Jihočeši nudit nemusí. 

Právě Střelecký ostrov totiž hostí dva zápasy českého výběru do 21 let, který vyzve v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy Wales a Dánsko. Proti prvnímu soupeři se hraje 13. října v 18:00 hodin. Druhé utkání je na programu 17. října ve stejný čas. Vstupenky jsou už nyní k dispozici. 

Reprezentanti budou v důležitém dvojzápase usilovat o první body. V úvodním kvalifikačním utkání totiž prohráli na půdě Islandu 1:2.

Na šampionát postoupí přímo vítězové devíti kvalifikačních skupin a tři nejlepší týmy z druhých míst. Dalších šest mužstev z druhých pozic zamíří do baráže, v níž se utkají standardním vyřazovacím způsobem o poslední tři volné pozice.

Říjnový program na Střeleckém ostrově pak zakončí domácí utkání Dynama, které 28. října vyzve Pardubice. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Tibitanzl

Štítky fotbal, české budějovice, střelecký ostrov, česko, dynamo, lvíčata, reprezentace, pohár, mol cup, fačr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pohár, lvíčata a liga. V říjnu nabídne Střelecký ostrov pět zápasů  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.