Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Brandner se vrátil do Dynama. Smlouvu má do konce sezony

V minulosti odehrál za České Budějovice přes stovku soutěžních zápasů. Nyní se Patrik Brandner vrací na jih Čech, aby Dynamu pomohl k záchraně v nejvyšší soutěži. Smlouvu podepsal na Střeleckém ostrově do konce sezony.

Z Českých Budějovic odešel do Slovácka, kde však v uplnyulých měsících téměř nehrál. Proto v Uherském Hradišti smlouvu rozvázal a upsal se Dynamu, odkud před rokem a půl odešel.

Do Dynama se vrací známá tvář. Klub řeší příchod Brandnera

Do Českých Budějovic se pravděpodobně vrátí Patrik Brandner. Zkušený fotbalista odtud odešel do Slovácka, které se s hráčem již rozloučilo. Třicetiletý Brandner by se měl k Dynamu připojit už tento týden.

„Ofenzivní univerzál s fotbalem začínal v Příbrami a do Českých Budějovic poprvé přestoupil v zimním přestupovém období v sezoně 2018/19 z pražské Dukly. Během tří a půl sezony na jihu Čech odehrál 105 zápasů, ve kterých si připsal 17 vstřelených branek a 9 asistencí,“ připomněl mluvčí Dynama Václav Kucul. Celkem už Brandner v lize naskočil do 181 ligových zápasů. 

Jak jsou na tom další posily? S Dynamem by už měl trénovat slovenský obránce Matej Madleňák. Ten naposledy hostoval v Ostravě ze slovenského Ružomberoku. „Jsme domluveni s Ostravou na ukončení hostování, i s Rožumberokem, odkud půjde k nám na hostování. Domluveni jsme i s hráčem,“ vysvětlil sportovní ředitel Milan Čadek na tiskové konferenci před jarem. 

Dynamo vyhlíží nejméně dvě posily. Klub začal posílat zpožděné výplaty

Fotbalisté Dynama už v sobotu zahájí boj o setrvání v tuzemské nejvyšší soutěži. Jihočeši mají za sebou povedené soustředění, při kterém ani jednou neprohráli. Před začátkem jarní části sportovní úsek vyjednává příchod dvou až tří posil, ve všech...

Při tiskové konferenci padlo také jméno ostravského Muhammeda Sanneha, který měl přijít na hostování. Tam se však situace podle informací Budějcké Drbny komplikuje. 

Jihočeši tento týden informovali o další změně v kádru. Do Příbrami odchází na hostování devatenáctiletý Vojtěch Hora. V Příbrami už hostují z Dynama také Jan Brabec a David Krch.

Jihočeši vstoupili do jara nečekanou výhrou 3:0 nad Baníkem Ostrava. V sobotu vyzvou od 15:00 hodin Jablonec a příští týden do Českých Budějovic přijede Olomouc. 

Ohodnoť článek

Foto Václav Kucul / SK Dynamo České Budějovice

Štítky dynamo, české budějovice, sport, fotbal, přestupy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brandner se vrátil do Dynama. Smlouvu má do konce sezony  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.