Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Do Dynama se vrací známá tvář. Klub řeší příchod Brandnera

Do Českých Budějovic se pravděpodobně vrátí Patrik Brandner. Zkušený fotbalista odtud odešel do Slovácka, které se s hráčem již rozloučilo. Třicetiletý Brandner by se měl k Dynamu připojit už tento týden.

Patrik Brandner prošel Příbramí či pražskou Duklou, odkud zamířil právě do Českých Budějovic. Ve 106 soutěžních zápasech si připsal 17 branek a 9 asistencí. Poté následoval přesun do Slovácka, kde však bývalý reprezentant do 20 let nedostával příliš prostoru v A-týmu.

„Víme, že budeme pouštět Patrika Brandnera. Stane se, že hráči angažmá nevyjde, neseme na tom podíl i my v realizačním týmu. Patrikovi děkujeme za jeho služby,“ uvedl v prosinci trenér Slovácka Martin Svědík pro isport.cz

Budějcká Drbna před nedávnem informovala o tom, že o služby Patrika Brandnera stojí druholigové Táborsko. Situace se však změnila a do závodu se přidaly právě České Budějovice. Nyní to vypadá, že se třicetiletý fotbalista vrátí právě tam. Podle informací redakce by se k týmu měl připojit již tento týden. 

Prvoligová posila pro Táborsko? Jihočeši zbrojí na boj o postup

Po podzimu třetí Táborsko se chystá na jaro, ve kterém budou Jihočeši bojovat o postupové příčky. Z pěti přípravných utkání vyhráli čtyři a posílený kádr by chtěl klub ještě oživit. Na jih Čech by se mohl vrátit Patrik Brandner.

Brandnera si vyhlédli trenéři, například asistent trenéra Jiří Kladrubský s Branderem právě za Dynamo hrál. Oba fotbalisté pomohli v sezoně 2018/2019 Dynamu k postupu do nejvyšší soutěže. V té nadcházející byl Brandner u deseti ligových branek Českých Budějovic.

Jihočeši dnes informovali o další změně v kádru. Do Příbrami odchází na hostování devatenáctiletý Vojtěch Hora. Ten letos naskočil od 10 ligových utkání, ve kterých si připsal jednu trefu proti Hradci Králové. V Příbrami už hostují z Dynama také Jan Brabec a David Krch.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Tibitanzl

Štítky dynamo, české budějovice, fotbal, patrik brandner, prestupy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Dynama se vrací známá tvář. Klub řeší příchod Brandnera  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.