Počasí dnes11 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Hokej

SOUTĚŽ: Motor hraje naposledy doma. A musí Pardubice porazit

Jihočeši hrají zítra poslední domácí zápas v sezoně 2016/2017. Přijede silné Dynamo Pardubice, které drží druhé místo. Aby mohl Motor pomýšlet na návrat do extraligy, musí vyhrát a pak uspět i v neděli v posledním kole na ledě Karlových Varů.

Motor si komplikuje cestu baráží. S Jihlavou doma nezískal ani bod

Ani osmý a zároveň poslední pokus zvítězit nad Duklou Jihlava v letošní sezoně nevyšel. Desáté kolo extraligové baráže hokejistům Motoru nesedlo, a ačkoliv se na konci druhé třetiny podařilo srovnat nepříznivý vývoj navrátilci do sestavy Tomáši...

SOUTĚŽ: Teď už Motor musí! Poslední zápas s Jihlavou potřebují Jihočeši vyhrát za tři body

Početná skupina fanoušků vyrazila včera z Budějc podpořit Motor na led jihlavské Dukly. Po jednoznačné prohře 1:5 nedokázali Jihočeši zlomit letošní nepříznivou sérii porážek od týmu z Vysočiny a připsali si sedmou porážku.

Je potřeba zápas hodit za hlavu a soustředit se na úterý, říká útočník Vlček

Po prohře Motoru 1:5 v devátém kole baráže na ledě Jihlavy hodnotil zápas autor jediné branky Jihočechů Filip Vlček. Před zítřejší odvetou doufá, že poslední letošní vzájemné měření sil vyhrají konečně Budějce.

Motor prohrál s Jihlavou i sedmý zápas a ztratil postupovou pozici

Deváté kolo baráže o postup do extraligy hokejistům budějckého Motoru nevyšlo. Na ledě jihlavské Dukly prohráli 1:5. V tabulce klesli na třetí místo za Pardubice.

Motoráci vybojovali v prodloužení druhý bod a drží postupovou příčku

Hokejisté Motoru sehráli další velkou bitvu v cestě za vysněným postupem do extraligy a berou po ní dva body díky vítězství nad Karlovými Vary 2:1 v prodloužení. Rozhodující gól dal Miloslav Čermák.

SOUTĚŽ: Motor může jít do čela baráže. Překážkou jsou Karlovy Vary

Další velká bitva o postup do extraligy se v Budvar aréně odehraje již zítra večer! Hokejisté Motoru přivítají Karlovy Vary, které po posledním vzájemném zápase podaly podnět k disciplinárce kvůli údajnému simulování Jihočechů. Vedení soutěže jejich...

Tohle je Motor! Jihočeši podali parádní výkon a odváží si z Pardubic tři body

Přesně takto si fanoušci hokejového ČEZ Motor České Budějovice představují výkon týmu, který bojuje o postup do extraligy. Jihočeši vyhráli v Pardubicích i druhý zápas a po vítězství 3:2 poskočili na druhé místo.

Motor se ohrazuje proti tvrzení karlovarského klubu

Vedení ČEZ Motor České Budějovice vydalo prohlášení na podnět klubu Energie Karlovy Vary, který po včerejším barážovém zápase označil budějcké hráče za simulanty. Vary vetovaly rozhodčího Pražáka a daly podnět k řediteli extraligy.

Motor zabojoval a urval ve Varech tři důležité body

Hokejisté budějckého Motoru vyhráli po velké bitvě na ledě Energie Karlových Varů 2:1. Mají druhou důležitou výhru a vrátili se do hry o postup do extraligy.

Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.