Počasí dnes26 °C, zítra26 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Hokej

Budvar arénu rozezní státní hymna v podání  sopranistky Jany Šrejma Kačírkové

Před úvodním pondělním utkáním semifinále play-off WSM ligy HC ČEZ Motor České Budějovice – HC Slavia Praha si diváci vyslechnou českou státní hymnu v podání Jany Šrejma Kačírkové. Přední česká sopranistka, rodačka z Českých Budějovic, která má...

Budějcké Dračice nedostaly gól a vyhrály turnaj v Rakousku

Hokejistky HC Dračice České Budějovice odehrály na konci února turnaj v rakouském Telfsu a ani jednou nezaváhaly. Po čtyřech vítězstvích se radovaly Jihočešky z prvního místa. Turnaj hodnotí hráčka Markéta Klímová.

Útočník Rob: Doufám, že na Přerov navážeme i v další části sezony

Se šesti kanadskými body byl Luboš Rob nejproduktivnějším hráčem ČEZ Motor České Budějovice ve čtvrtfinálové sérii s Přerovem. Spolu s týmem se dnes vrací na led a začíná přípravu na semifinále.

Motor vyřadil zubry ve čtyřech zápasech. Na soupeře čeká

Motor měl do čtvrtého čtvrtfinálového utkání jasný úkol – ukončit sérii. Ve čtvrtek vyválčil na horkém přerovském ledě hubené vítězství 1:0 a bylo jasné, že ani další zápas nebude procházkou růžovým sadem.

Nejtěsnějším rozdílem vyhrál Motor třetí zápas a má blízko do semifinále. Ztratil ale Nouzu

Hokejisté ČEZ Motor České Budějovice vyhráli ve třetím zápase čtvrtfinále WSM ligy s Přerovem 1:0 a celkově vedou v sérii 3:0. Postup do semifinále mohou potvrdit zítra. Po nastřelení pukem nedohrál zápas útočník Nouza.

2. čtvrtfinále WSM ligy: Motor - Přerov

Pondělí, 27. února 2017, 22:32

2. čtvrtfinále WSM ligy: Motor - Přerov
2. čtvrtfinále WSM ligy: Motor - Přerov
Motor potvrdil první výhru a udolal Přerov 3:2. Série pokračuje ve čtvrtek

I druhé čtvrtfinále WSM ligy mezi ČEZ Motor České Budějovice – Zubr Přerov bylo znovu vyrovnané. Jihočeši oproti prvnímu zápasu zlepšili pohyb a aktivitu před brankou. Série pokračuje ve čtvrtek v Přerově.

Dramatický start play-off rozhodl až ve třetí minutě prodloužení Luboš Rob

Půlroční jízda budějckých hokejistů za vítězstvím v základní části WSM ligy je odstavena na druhou kolej. Poslední únorovou neděli totiž na jihu Čech odstartovalo dlouho očekávané play-off. Stejně jako před rokem je soupeřem Motoru na začátku...

SOUTĚŽ: Play-off začíná zítra. Ve čtvrtfinále se Motor utká s Přerovem

Hokejistům ČEZ Motor České Budějovice začíná vrchol sezony! Zítra zahajují doma čtvrtfinále WSM ligy s Přerovem. Druhý zápas je na programu v pondělí. Budějcká Drbna má pro své čtenáře připravené na oba zápasy dvě vstupenky.

S KOHYM U LEDU: Tak co, postoupíte?

V poslední době dostávám hlavně dva dotazy: „Kdy budete prodávat lístky na České hokejové hry?​“ (NIKDY! Nepořádáme je my, ale hokejový svaz) A druhá nejčastější je ta z nadpisu. Odpovídám na ni jednoduše: „Já jsem pro to udělal maximum.“

Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.