Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Hokej

Karlovarský kraj ovládl Vánoční turnaj Jaroslava Pouzara o pohár Skupiny ČEZ

Dvoudenní mezinárodní hokejový turnaj pro hráče ročníku 2002 se konal pod záštitou hejtmana Jihočeského kraje a kromě týmového úspěchu si Západočeši odvezli i polovinu individuálních ocenění.

Tři a pět. Pelhřimovu stačily dvě třetiny, aby nasázel David Servisu osm gólů

Hokejisté budějckého David Servisu mají za sebou hodně nepovedený zápas. Ve 24. kole třetí nejvyšší soutěže nestačili na Pelhřimov a prohráli 4:8. Po dvou třetinách ztráceli Budějčáci sedm branek.

Motor válí i po Vánocích. Gába pomohl čistým kontem k vítězství nad Litoměřicemi

Vánoční pauza nezanechala na hokejistech Motoru žádné výrazné stopy. V rámci 36. kola WSM ligy zvládli střetnutí na ledě Litoměřic a z ledu kališníků si odvezli plný počet bodů po vítězství 3:0. O branky se postarali Tomáš Nouza, Michal Chovan a...

Příprava: Česko U17 - Finsko U17 4:2

Středa, 28. prosince 2016, 19:06

Příprava: Česko U17 - Finsko U17 4:2
Příprava: Česko U17 - Finsko U17 4:2
Mladíci zdolali v prvním zápase Finy 4:2. Zítra se hraje ve Strakonicích

Hokejová reprezentace do 17 let porazila v prvním ze tří přípravných zápasů Finsko 4:2. Všechny góly dali Češi ve druhé třetině. Hrálo se v Budvar aréně.

Mladí reprezentanti se třikrát poměří s Finy. Začíná se ve středu v Budějcích

Hokejovou reprezentaci do 17 let čekají tři přípravné zápasy s Finskem. Hrát se bude tři dny po sobě v Českých Budějovicích, Strakonicích a Táboře.

Havlíčkův Brod bere s David Servisem body bez boje. Jihočeši k utkání neodjeli

Kvůli rozsáhlé marodce nemohli hokejisté budějckého David Servisu odjet k poslednímu zápasu před Vánoci, který měli večer odehrát na havlíčkobrodském ledě. Kromě kontumační prohry nemine Jihočechy i pokuta.

Dukla podruhé vyprodala Budvar arénu. A znovu odvezla body

Po třech týdnech se na budějckém ledě představily dva nejlepší týmy WSM ligy - Motor přivítal v dohrávce druhého kola, které bylo odloženo kvůli festivalu Vltava žije, mužstvo Dukly Jihlava. Zaplněné ochozy Budvar arény se ani tentokrát vítězných...

SOUTĚŽ: Poradí si Motor konečně s Duklou?

Dohrávka 2. kola WSM ligy čeká na hokejisty Motoru a Dukly Jihlava. Ta byla zatím úspěšná v obou předchozích duelech, ve kterých zvítězila vždy výsledkem 2:1. Tým z Vysočiny se navíc stal prvním týmem, který dokázal v Budvar aréně zvítězit. Jak...

Písek v derby přestřílel David Servis 5:4

Druhá hokejová liga nabídla v dalším kole jihočeské derby. V Hokejovém centru Pouzar hostil budějcký David Servis souseda z tabulky IHC Písek. Domácím k bodům nepomohlo ani dvougólové vedení.

Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.