Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Motor ztratil body v prodloužení

České Budějovice přivítaly na svém ledě Olomouc. Zápas přinesl mnoho vyloučení, ale o to méně branek. Na první gól čekali diváci až do 38. minuty, kdy skóre otevřel Milan Gulaš. Olomouc ale v závěru vyrovnala a zápas šel do prodloužení, ve kterém se radovali hosté. Výhru hostům vystřelil Jiří Ondrušek.

Nástup do utkání byl z obou stran opatrný, šancí zaznamenaly oba týmy poskromnu. Do velké šance se ve třetí minutě dostal olomoucký Kunc, kterému na poslední chvíli zabránil v zakončení Roman Vráblík. Další vzrušení přinesly až přesilové hry, ale ani z nich první dvacetiminutovce gól nepadl.

Ve druhé části se opět hodně vylučovalo. Velké vzrušení přišlo ve 37. minutě, kdy se trefil v přesilové hře Vojtěch Tomeček. Jeho gól ale nebyl po přezkoumání videorozhodčím uznán z důvodu kopnutí. Diváci v Budvar aréně tak dál čekali na první branku zápasu. Čekání prolomil ještě ve stejné přesilové hře kapitán Milan Gulaš, kterému přihrál na hůl Lukáš Pech. Diváci v hale tak mohli konečně zajásat. Stav se již do konce třetiny nezměnil a do Motor šel do kabin s jednobrankovým vedením.

V poslední třetině se povedlo soupeři vyrovnat. Autorem branky byl David Škůrek, který prostřelil dosud stoprocentního Hrachovinu. Motoru se nepovedlo vrátit do vedení a základní hrací část tedy o vítězi nerozhodla.

Prodloužení se hrálo ve formátu tři na tři. V závěru prodloužení se trefil Jiří Ondrušek, který vypálil od modré a dostal puk za záda domácího gólmana. Motor ze zápasu s Olomoucí tak bere pouze bod.

HC Motor České Budějovice – HC Olomouc 1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)

Branky a nahrávky: 38. Gulaš (Pech, Dzierkals) – 51. Škůrek (Nahodil, Rašner), 64. Ondrušek (Klimek). Rozhodčí: Hejduk, Sýkora – Zíka, Rampír. Vyloučení: 8:9. Využití: 1:1. Diváci: 5628. Střely na branku: 27:33.

Motor: Hrachovina – Vráblík, Štencel, Bindulis, Hovorka, Šenkeřík, Kachyňa, L. Doudera – Přikryl, Pech, Gulaš – Dzierkals, Hanzl, Karabáček – Strnad, Toman, Valský – Tomeček, Koláček, Doležal.

Olomouc: Konrád – Ondrušek, T. Černý, Rašner, Škůrek, Řezníček, Švrček, Dujsík – J. Káňa, P. Musil, Orsava – Klimek, Nahodil, Navrátil – Kunc, Knotek, Bambula – Kusko, Anděl, Strapáč.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hcmotor.cz | Zdroj hcmotor.cz

Štítky Motor, Olomouc, hokej, SK Sigma Olomouc, Milan Gulaš, Jiří Ondrušek, SK Dynamo České Budějovice, přesilová hra, Madeta Motor České Budějovice, Lukáš Pech, Roman Vráblík, Vojtěch Tomeček, Budvar aréna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor ztratil body v prodloužení  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.