Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Vánoční zápas Motoru proti Olomouci bude věnován Arpidě

Ani v letošním roce nebude chybět tradice hokejového Motoru, v rámci které věnují předvánoční zápas centru Arpida. Českobudějovičtí hokejisté nastoupí 20. prosince na domácím stadionu proti Olomouci. V předchozích letech se podařilo pro Arpidu vybrat přes 800 tisíc korun.

Motor i tentokrát nastoupí na led ve speciálních vánočních dresech bez reklam. Dresy půjdou následně do aukce. Do dražby půjde i hokejka Dominika Hrachoviny, kterou pomalovaly děti z Arpidy.

V předchozích letech se podařilo pro Arpidu vybrat už přes 800 tisíc korun. „Věříme, že letos padne hranice 1 milionu," uvedl klub na webových stránkách. K zakoupení budou i charitativní perníčky, z nichž výtěžek jde také Arpidě, přispět budou moct lidé i tím, že vratný kelímek tentokrát nevrátí, ale dají ho do sběrného boxu Arpidy. „Zkrátka možností, jak pomoci hendikepovaným dětem, bude velká spousta," dodal klub.

V rámci 28. kola nastoupí Motor v domácí Budvar aréně proti Olomouci. Ta je v tabulce aktuálně na sedmém místě. Na třetí Motor ztrácejí olomoučtí hokejisté dva body, Motor má navíc jeden zápas k dobru. Charitativní utkání začíná ve středu 20. prosince v 17:30.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Tibitanzl / hcmotor.cz

Štítky hokej, motor, extraliga, arpida, vánoce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vánoční zápas Motoru proti Olomouci bude věnován Arpidě  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.