Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Volejbalisté Českých Budějovic v Kemerovu prohráli 1:3 a v Poháru CEV skončili

Volejbalisté Českých Budějovic skončili v Poháru CEV ve druhém kole. Ruskému Kemerovu dnes podlehli na jeho půdě 1:3 po setech 21:25, 25:19, 14:25 a 21:25 a po domácí těsné prohře 2:3 jsou ze soutěže vyřazeni.

Jihočeši před týdnem nevyužili před svými fanoušky proti favoritovi tři mečboly. V Rusku v prvním setu zpočátku špatně přihrávali, ale druhém se výrazně zlepšili a vykřesali naději na postup.

„Hráli jsme výborně. Dařilo se nám až do půlky třetího setu, kdy nás rozhodila tři nebo čtyři sporná rozhodnutí rozhodčí. Asi jsme trochu drželi v sobě, že jsme byli poškozeni, a to ovlivnilo celý set,“ uvedl trenér René Dvořák na klubovém webu, proč jeho celek ztratil třetí set rozdílem 11 bodů.

Volejbalisté Jihostroje vyrazili za odvetou Poháru CEV až na Sibiř

Za odvetou evropského Poháru CEV museli volejbalisté Jihostroj České Budějovice absolvovat téměř šest tisíc kilometrů dlouhou cestu do Kemerova. Proti tamnímu Kuzbassu se Jihočeši představí ve čtvrtek 9. prosince od 13 hodin středoevropského času.

Ve čtvrté sadě bojoval Jihostroj o naději. Prohrával 11:17, snížil na 18:19, ale obrat se hráčům nepovedl. „Byla to tahanice až do chvíle, kdy nám odskočili,“ řekl Dvořák a dodal: „Myslím si, že jsme podali slušný výkon a byli jsme ruskému mužstvu velmi dobrým soupeřem.“

Do osmifinále Poháru CEV se už se ve středu dostali čeští šampioni z Karlovarska, kteří přešli přes srbské Kraljevo a budou hrát o čtvrtfinále s Galatasarayem Istanbul.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto VK Jihostroj České Budějovice

Štítky volejbal, jihostroj, pohár, Rusko, VK Jihostroj České Budějovice, Kemerovo, volejbalista, Galatasaray SK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalisté Českých Budějovic v Kemerovu prohráli 1:3 a v Poháru CEV skončili  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.