Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Loučení s legendou. Volejbalista Radek Mach odehraje poslední zápasy za Jihostroj

Velké loučení čeká kapitána českobudějovického Jihostroje Radka Macha. Zkušený volejbalista oslavil za 19 sezon na jihu Čech celkem osmkrát zisk mistrovského titulu a nyní má před sebou poslední zápasy v souboji s Odolenou Vodou o třetí místo. První zápas se hraje zítra ve Sportovní hale od 18 hodin.

Radek Mach letos překonal Petra Habadu v počtu odehraných sezon za českobudějovický klub. Celkem jich bylo 19 a Mach za tu dobu vyhrál osmkrát mistrovský titul, čtyřikrát získal Český pohár a ve sbírce má také tři stříbrné a tři bronzové extraligové medaile. Čtvrtou bronzovou medaily může přidat při svém loučení.

„Celý tým chce samozřejmě napravit dojem ze sezony a ukončit ji vítězným balonem. Hned co jsme vypadli s Prahou jsme si jasně řekli, proč nezakončit sezonu s jednou zlatou a jednou bronzovou medailí?“ připomněl Radek Mach v tiskové zprávě únorové vítězství v Českém poháru.

Souboj o bronz se hraje na dvě vítězná utkání. „Hlavní cíl jsme nesplnili, ale já doufám, že jsme natolik profesionální sportovci, že se budeme schopní připravit, a hlavně namotivovat na poslední dva, možná tři zápasy,“ uvedl Mach.

Pokud Jihostroj vyhraje první dvě utkání, odehraje Mach zítra své poslední utkání ve Sportovní hale. Klub proto na zítřek chystá rozloučení a žádá fanoušky, aby po utkání neopouštěli místa. Dojde totiž na oficiální poděkování. Souboj s Odolenou vodou začíná v 18 hodin. Venkovní zápas se hraje 30. dubna ve stejný čas a případné třetí utkání by Sportovní hala hostila 3. května v 18 hodin.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto VK Jihostroj České Budějovice

Štítky Jihostroj, volejbal, Radek Mach, play off, zápas, sport, utkání, sportovní hala, Odolena Voda, Česko, volejbalista, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Loučení s legendou. Volejbalista Radek Mach odehraje poslední zápasy za Jihostroj  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.