Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Konec nohejbalové sezony je ve velkém stylu

PR článek

Po dvou vrcholných akcích mezinárodního měřítka Mistrovství světa žen ve švýcarském Fribourgu a Mistrovství světa juniorů v Modřicích nastává čas pro ukončení ročníku také na scéně tuzemské. A jak jinak by se měl nohejbalový rok zakončit než ve velkém stylu. Ten má obstarat SAMSON MČR trojic mužů, které po 26 letech hostí kolébka jihočeského nohejbalu, České Budějovice.

Hlavní organizátor již o mistrovství promluvil, přesto se sluší některé informace ještě zopakovat a doplnit.

Mistrovství bude probíhat ve sváteční den, tedy v pátek 17. 11. V Den boje za svobodu, se tak na palubovce sportovní haly v Budějovicích (Stromovka 12, 370 01 České Budějovice) od deváté hodiny ranní ihned po zahájení turnaje rozhoří také boje základních skupin. Ty by měly vrcholit po 14. hodině a od 14:30 do 16:00 budou probíhat bitvy osmifinálové. Do 17. hodiny poté proběhnou zrádná čtvrtfinále a blok od 17:30 do 19:30 bude vyvrcholení mistrovství, přičemž semifinálové a finálové bitvy budou ještě proloženy kulturní vložkou.

Po celou akci bude pro návštěvníky zajištěno teplé i studené občerstvení, stejně tak pitný režim je samozřejmostí. Výdělek z prodeje lístků poputuje rovnou do odměn pro nejúspěšnější a oceněné hráče a vstupné je zcela dobrovolné. Na hráče a pořadatele po celé akci čeká After party v restauraci Hoch Špalíček, kterou se celý nohejbalový víkend symbolicky uzavře.

Z přihlášek jednotlivých týmů je jisté, že se akce zúčastní top hráči a reprezentanit ČR. Dá se tak mluvit o nohejbalu světové úrovně, což jistě oko diváky patřičně potěší. O to víc, když zástupci pořadatelského kraje a českobudějovického regionu našli v přihláškách velké zastoupení. O svůj prémiový trojkový titul bude bojovat i místní odchovanec Jan Chalupa, který by vítězstvím dovršil svou tuzemskou zlatou sbírku.

A to nejlepší nakonec. Můžete si zasoutěžit o dva lístky do Špalíčku a dostat se tak na již zmíněnou a kapacitně omezenou after party, která bude určená převážně pro účastníky MČR . Stačí odpovědět správně na soutěžní otázku. A když nevyhrajete, nevadí. Pár lístků ještě pořád zbývá. Neváhejte a doražte se na ryze český vynález v podaní těch nejlepších do českobudějovické haly určitě podívat a buďte přímo u toho. Je na co se těšit. 

Soutěž byla ukončena. 

Ohodnoť článek

Štítky nohejbal, sport, české budějovice, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Konec nohejbalové sezony je ve velkém stylu  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.