Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Definitivně rozhodnuto. Rally Šumava Klatovy se letos nepojede

Rally Šumava Klatovy se nepojede ani v náhradním termínu. Tradiční rally se měla na západě a jihu Čech uskutečnit od 23. do 25. dubna. Pořadatelé ale soutěž přesunuli kvůli pandemii koronaviru do náhradního listopadového termínu. Ani v něm se však oblíbená soutěž neuskuteční.

„Vzhledem k tomu, že organizační výbor Rally Klatovy doposud neobdržel výjimku z platných omezení, nelze již pokračovat v přípravách soutěže,“ sdělili tento týden pořadatelé.

Soutěž je proto pro letošní rok zrušena. „Další postup by znamenal neúměrné finanční náklady nejen pro pořadatele, ale i pro soutěžní posádky,“ doplnil organizační výbor.

Z letošního šampionát MČR v rally toho tak moc nezbylo. Kvůli pandemii se neodjela Rallye Český Krumlov, Rally Hustopeče, Barum Rally a nyní také Rally Šumava Klatovy. Během tří odjetých soutěží získal nejvíce bodů Václav Pech před Janem Kopeckým a Janem Černým.

Ohodnoť článek

Foto Jakub Frühauf

Štítky Klatovy, rally, Rally Klatovy, motorsport, koronavirus, Jihočeský kraj, Plzeňský kraj, rallye, Šumava, soutěž, pandemie covidu-19, Česko, Organizační výbor Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, Barum rallye, Václav Pech, Jan Kopecký

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Definitivně rozhodnuto. Rally Šumava Klatovy se letos nepojede  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.