Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Při dopravní nehodě v Roudném se zranilo osm lidí

Dopravní policisté řešili v sobotu večer dopravní nehodu, která se stala v Roudném. Došlo tam ke střetu dvou osobních aut. Na místě zůstalo osm zraněných lidí, které ošetřili záchranáři.

Nehoda se stala v sobotu večer v obci Roudné. Na vině je s největší pravděpodobností nedání přednosti v jízdě. „Řidič osobáku jedoucí po místní komunikaci od fotbalového stadionu, kdy při vjíždění na silnici pravděpodobně nedal přednost v jízdě řidiči osobního vozidla tovární značky Volkswagen Golf, jedoucího od Roudného na Plav,“ popsal tiskový mluvčí policie Milan Bajcura.

Řidič osobáku nestačil včas zareagovat a došlo ke střetu. „Ve vozidle Volkswagen se zranila osádka všech pěti osob a v Octavii tři osoby. O všechny se postarali příslušníci Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje,“ dodal Bajcura.

Provedená zkouška na alkohol byla u obou řidičů negativní. U aut nebyla zjištěna žádná technická závada. Dopravní policisté po zadokumentování ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti.

Foto pcr.cz

Štítky nehoda, zranění, policie, České Budějovice, Roudný, Volkswagen, Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje, Volkswagen Golf, Plav, Roudné, Škoda Octavia, dopravní nehoda

Při dopravní nehodě v Roudném se zranilo osm lidí  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.