Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hranolky, které v Budějcích chyběly. Znáte Faency Fries?

PR článek

Napadlo by vás, že tak obyčejné jídlo, jako jsou hranolky, vám může způsobit neskutečný chuťový zážitek a vy si na něm vybudujete závislost? Tak přijďte ochutnat na Pražskou třídu 1, do budovy Mariánských kasáren, kde se nově otevřela pobočka známé hranolkárny Faency Fries.

Mladý street food koncept, za kterým stojí dva mladíci z Ostravy válcuje poslední roky mýty o hranolkách. Věří, že i tak prostá věc jako jsou hranolky, může být skvělým jídlem, když se do něj investuje správné množství energie a času. Faency Fries má za cíl vytvořit kvalitní fast food občerstvení s jednoduchou a sofistikovanou nabídkou.

Těšit se můžete na čerstvé hranolky, které se připravují přímo před vámi a k dokonalosti je dovedou domáci dipy. „Během měsíce provozu hranolkárny si lidi nejvíc oblíbili Original dip, který máme také ve veganské verzi. Mísí se v něm různé druhy koření,“ komentuje provozní Lucie.

Příprava hranolek je podle vlastního receptu, který je inspirován vlámským postupem. Všechny suroviny pro přípravu hranolek i dipů jsou od lokálních dodavatelů a díky třem základním ingrediencím, jež je brambora, olej a sůl, jsou vhodné skutečně pro všechny.

Štítky Faency Fries, hranolky, novinka, jídlo, České Budějovice, street food, rychlé občerstvení, koření, dip, sůl, brambor, ingredience

Hranolky, které v Budějcích chyběly. Znáte Faency Fries?  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.