Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Žena ukradla kosmetiku za dva tisíce, pátrá po ní policie

Policisté z Budějc pátrají po ženě z fotografie. Ta 15. srpna navštívila prodejnu s přírodní kosmetikou v Kněžské ulici, kde z regálu ukradla celkem 12 různých výrobků. Škoda, kterou způsobila, je přes dva tisíce.

Ke krádeži došlo 15. srpna v době mezi půl čtvrtou a čtvrtou hodinou. Z regálů ukradla vystavenou kosmetiku, jednalo se celkem o 12 různých výrobků v celkové výši bezmála 2 300 korun.

„Policisté zajistili kamerový záznam, na kterém je zachycena podezřelá žena ve věku 25 - 35 let. Žena má světlou pleť a blond vlasy. Na sobě měla oblečené černé tričko a černé krátké kalhoty, obuty měla černé letní boty. V době krádeže měla žena kolem krku červená sluchátka, přes pravé rameno černou tašku, přes levé ramenu fialovou tašku. Na těle pak měla kabelku černé barvy,“ popsala tisková mluvčí policie Štěpánka Schwarzová.

Pokud ženu na fotografiích poznáváte, kontaktujte policisty na telefonním čísle 974 226 700 nebo přímo na lince 158. Žena se může také přihlásit sama a vysvětlit policistům své chování. 

Foto pcr.cz

Štítky krádež, policie, České Budějovice, pátrání, kosmetika

Žena ukradla kosmetiku za dva tisíce, pátrá po ní policie  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.