Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Motor zůstává v karanténě. Trenér s hráči komunikuje online

Hokejisté Motoru zůstávají v karanténě až do 6. srpna. Přípravu na extraligovou sezonu před týdnem přerušila nákaza koronavirem, která se objevila u jednoho z členů týmu. Aktuálně jsou nakaženi čtyři lidé.

O přerušení přípravy informoval tým na konci minulého týdne. „Z důvodu zjištěné pozitivity na nemoc Covid-19 u jednoho člena týmu musí všechny osoby, které s ním přišly do kontaktu, do 6. srpna preventivně do karantény a budou pro ně zajištěny testovací odběry. Klub je tak nucen přerušit přípravu na nadcházející sezonu,“ uvedl klub na svých stránkách.

Během týdne podstoupili hráči, trenéři, maséři a drtivá část managementu testy na koronavirus. „Celkem se v týmu objevili čtyři nakažení. Karanténa platí tak, jak byla původně nastavena, tedy do 6. srpna,“ uvedl ředitel marketingu a PR Tomáš Kučera.

Tým tak má před sebou ještě týden bez společného trénování. „Samozřejmě to ovlivňuje tréninkový proces, ale s tím se bohužel za současného stavu nedá nic dělat. Trenér je s hráči v pravidelném kontaktu on-line a všichni se snaží maximálně připravit v omezených domácích karanténních podmínkách," dodal Kučera.

Hodnocení článku je 32 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto hcmotor.cz

Štítky Motor, koronavirus, hokej, testy, karanténa, COVID-19, Tomáš Kučera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor zůstává v karanténě. Trenér s hráči komunikuje online  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.