Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Další vlaková nehoda. U Loučovic se srazil vlak s dodávkou

Během několika hodin došlo na jihu Čech k další vlakové nehodě. U Loučovic na Českokrumlovsku se srazil osobní vlak s dodávkou. Řidič auta naštěstí utrpěl jen lehká zranění.

Nehoda se stala u obce Loučovice na Českokrumlovsku krátce před jednou hodinou odpoledne. „Řidič v užitkovém vozidle nedobrzdil před přejezdem a přední částí vozidla vjel na koleje, kde se srazil s vlakem,“ popsal policejní mluvčí Milan Bajcura.

Podle něj nebyl přejezd vybaven světly ani závorou. Řidič auta utrpěl jen lehká zranění. „Ve vlaku cestovalo 19 lidí, nikdo z nich nebyl zraněn,“ dodal Bajcura. Omezení v místě nehody by mělo trvat do 15 hodin.

Na stejném místě došlo k havárii vlaku a osobního automobilu minulý týden. Při nehodě byla vážně zraněna sedmapadesátiletá spolujezdkyně, která později v nemocnici zemřela.

Na Strakonicku se srazil vlak s osobním autem. Pro řidiče auta letěl vrtulník

Krátce po desáté hodině dopoledne došlo v obci Mačkov na Strakonicku k vážné dopravní nehodě. Na železničním přejezdu se srazil vlak s osobním autem. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Provoz na trati je podle...

Během dneška jde o druhou nehodu vlaku a auta na jihu Čech. Dopoledne se srazilo osobní auto na železničním přejezdu v Mačkově na Strakonicku. Řidič z osobního auta utrpěl těžká zranění, se kterými byl letecky transportován do nemocnice. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky nehoda, krimi, policie, vlak, havárie, Loučovice, úraz, Česko, okres Český Krumlov, automobil, okres Strakonice, Mačkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaromír Habrnal

Co ty vlaky dělají proboha na silnicích. To už jsou jim koleje málo.

Čtvrtek, 30. července 2020, 15:54Odpovědět

Další vlaková nehoda. U Loučovic se srazil vlak s dodávkou  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.