Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jindřichův Hradec musel odložit plánovanou rekonstrukci sportovní haly

Jindřichův Hradec musel odložit plánovanou rekonstrukci sportovní haly za více než 21 milionů korun. Za požadovanou cenu neměla o projekt žádná firma zájem. Město se možná k záměru modernizace haly vrátí v příštím roce.

Vladimír Krampera, vedoucí odboru rozvoje jindřichohradeckého městského úřadu, řekl, že nejnižší nabídnutá částka přesahovala odhadovanou cenu o tři miliony korun. Rekonstrukce měla začít v srpnu a končit v červnu příštího roku.

Projekt počítal mimo jiné s vybudováním dvou šaten s hygienickým a relaxačním zázemím nebo s klubovnou s výhledem na hrací plochu. Podle Krampery je jinak objekt v solidním stavu a jeho modernizace není nezbytně nutná. „Chtěli jsme ale tímto vyhovět sportům, které v hale hrají celorepublikové soutěže, aby měly lepší a komfortnější zázemí,“ řekl dále.

Na jihu Čech jde o několikátý projekt většího rozsahu, který musely jihočeské radnice v posledních dnech zrušit. Stojí za tím situace na stavebním trhu, kde výrazně stouply ceny materiálu i prací. Kvůli tomu museli v Českých Budějovicích odložit soutěž na stavbu multifunkčního centra a v Třeboni zase připravovanou rekonstrukci Bertiných lázní.

Autoři | Foto infocentrum.jh.cz

Štítky sportovka, J. Hradec, rekonstrukce, dobudování, zázemí, soutěž, stavebnictví, výběrko, Jindřichův Hradec, projekt, Česko, České Budějovice, sportovní hala

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jindřichův Hradec musel odložit plánovanou rekonstrukci sportovní haly  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.