Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Z mladé sebevražedkyně se vyklubala stará a opilá žena, komunikovala z mobilu mrtvého muže

Jihočeští policisté se zapojili do pátrací akce po mladé Denise, která podle všeho chtěla spáchat sebevraždu. Mělo to ale jeden háček. Údajná dívka měla být na samotě v Mikulově. Jihomoravští policisté proto ihned začali po dívce pátrat a zjistili, že se může pohybovat na Jindřichohradecku. Dívka navíc měla komunikovat z telefonu mrtvého muže.

Policisté začali po virtuální Denise pátrat v polovině týdne. Oznamovatelem byl neznámý muž, který se na sociální síti spojil s touto mladou ženu, která se mu svěřila, že chce spáchat sebevraždu. Jako místo svého pobytu uvedla Mikulov, kde přesně ale sdělit nechtěla.

„Jihomoravští policisté se pokusili upřesnit místo, ale lokalizace sebevražedkyně se nepodařila. Naopak zjistili indicie, že žena by mohla být v okrese Jindřichův Hradec. Operační důstojníci velmi rychle přišli na to, že sebevražedkyně komunikuje z telefonu již zemřelého staršího muže,“ uvedl tiskový mluvčí policie Jiří Matzner.

Jihočeským policistům se nakonec podařilo zjistit přesnou adresu údajné sebevražedkyně. „Virtuální Denisa byla ve skutečnosti šedesátiletá „Mařena“ s flaškou rumu v sobě a vše jí přišlo velmi vtipné. Nikomu dalšímu však ne. Do této akce bylo totiž úplně zbytečně zapojeno napříč republikou několik desítek policistů i záchranářů," dodal mluvčí. 

Foto pixabay.com

Štítky sebevražda, policie, pátrání, alkohol, Mikulov, okres Jindřichův Hradec, Jindřichův Hradec

Z mladé sebevražedkyně se vyklubala stará a opilá žena, komunikovala z mobilu mrtvého muže  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.