Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie pátrá po Petru Gladicsovi. Jeho havarované auto bylo nalezeno u Majdaleny

Jindřichohradečtí kriminalisté pátrají po pětadvacetiletém Petru Gladicsovi. Ten měl včera kolem páté hodiny odpoledne odjet autem do Suchdola nad Lužnicí, odkud chtěl jet dál vlakem do Třeboně. Od té doby o sobě nedal nikomu vědět. Jeho auto bylo nalezeno havarované mezi obcemi Cep a Majdalena.

Petr Gladics je 175 centimetrů vysoký, hubené postavy. Má černohnědé krátké vlasy, zelenohnědé oči a je hladce oholen. Na sobě měl mít černou mikinu na zip s bílým rockovým motivem, tmavě modré rifle a hnědozelené kotníčkové tenisky.

„Pohřešovaného viděli naposledy jeho rodiče včera kolem 17 hodiny, kdy uvedl, že jede svým osobním motorovým vozidlem značky Škoda Fabia s poznávací značkou 6C4 7631 do obce Suchdol nad Lužnicí, kde vozidlo zanechá a dále bude vlakem pokračovat do Třeboně, aby se setkal s kamarádem,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura

Jeho auto bylo dnes ráno nalezeno mezi obcemi Cep a Majdalena havarované. Policie žádá každého, kdo by mohl mít o pohřešovaném jakékoli informace, aby se ozval na tísňovou linku 158.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky krimi, pátrání, nehoda, Třeboň, Suchdol nad Lužnicí, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po Petru Gladicsovi. Jeho havarované auto bylo nalezeno u Majdaleny  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.