Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Otec se synem vyhrožovali matce smrtí, se sekerou v ruce ji vyhnali z domu

Jindřichohradečtí policisté vyšetřují nebezpečné vyhrožování, ke kterému mělo dojít v jednom z rodinných domů na Dačicku. Podezřelý muž měl nutit svou manželku, se kterou se rozvádí, aby opustila pozemek. Sprostě jí nadával a vyhrožoval, že ji zabije. Když do ní strkal ze schodů, přidal se k němu i pětadvacetiletý syn.

Incident se odehrál v pondělí na Dačicku kolem páté hodiny odpolední. Manžel měl své ženě nadávat, vyhrožovat zabitím a také tím, že ji dostane do vězení. Když ji strkal z terasy, přidal se k němu také pětadvacetiletý syn.

„Snažil se z kapsy kalhot vytrhnout její mobilní telefon, čemuž se aktivně bránila. Syn měl matce nakonec telefon vytrhnout z rukou, a to za údajného povzbuzování svého otce, který měl mimo jiné křičet, že v telefonu jsou věci, které poškozená použije proti nim. Syn pak měl telefon hodit do řeky,“ popsala tisková mluvčí policie Hana Millerová

Napadená žena dostala strach, který umocňoval syn se sekerou v ruce. Tou měl mávat a společně s otcem dál měli matku vyhánět z pozemku, hrozit jí zabitím a poškozením auta. 

Žena nakonec ujela, a ještě ten den událost nahlásila policistům v Dačicích. „Na místo dorazila výjezdová skupina kriminální policie a vyšetřování z Jindřichova Hradce. Komisař poté ve věci zahájil trestní řízení pro podezření ze spáchání zločinu vydírání a zločinu loupeže,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky krimi, vyhrožování, policie, Jindřichohradecko, Dačice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Otec se synem vyhrožovali matce smrtí, se sekerou v ruce ji vyhnali z domu  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.