Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Požár autodílny způsobil škodu za dva miliony korun

Škodu za dva miliony korun si vyžádal požár autodílny v Pleších na Jindřichohradecku. Díky včasnému zásahu hasičů se podařilo zabránit rozšíření na přilehlou stodolu. Při požáru naštěstí nebyl nikdo zraněn. Proč začalo v dílně hořet zatím není jasné.

Požár byl hasičům nahlášen dnes po deváté hodině ráno. Na místo okamžitě vyjeli profesionální hasiči ze Soběslavy a Jindřichova Hradce a dobrovolní hasiči z Kardašovy Řečice a Veselí nad Lužnicí. „Při příjezdu na místo byl požár autodílny v plném rozsahu. Na místě byl majitel, který hasičům sdělil, že se v hořícím objektu nenachází žádné osoby ani není nikdo zraněn. Během zásahu vynesli hasiči z dílny sedm tlakových lahví, které museli dochlazovat,“ uvedla mluvčí hasičů Vendula Matějů.

Hasičům se podařilo zabránit rozšíření požáru na přilehlou stodolu. Po uhašení zůstali u dílny dobrovolní hasiči z Pleše, kteří místo kontrolovali.

„Škoda dosáhla dvou milionů korun, uchráněné hodnoty byly vyčísleny také na dva miliony. Událost se obešla bez zranění, příčina vzniku požáru je v šetření,“ doplnila Matějů.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto hzsjc.cz

Štítky hasiči, požár, autodílna, dílna, okres Jindřichův Hradec, Pleš, Jindřichův Hradec, Kardašova Řečice, Veselí nad Lužnicí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Požár autodílny způsobil škodu za dva miliony korun  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.