Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Žena, která obvinila manžela ze znásilnění, nedala souhlas s jeho stíháním. Policie případ odložila

Jihočeští kriminalisté odložili případ znásilnění, ke kterému mělo dojít na konci srpna na Jindřichohradecku. Podezřelý muž měl podle policie znásilnit svou manželku ve vaně během společného koupání. Napadená žena, která na policii vše oznámila, nakonec s trestním stíháním svého muže nesouhlasila.

 Ke znásilnění mělo dojít na konci srpna v jednom z domů na Jindřichohradecku. Napadená žena měla se svým mužem přijít domů večer z hospody. Po příchodu se odebrala do koupelny, kde se chtěla vykoupat. S jejím svolením se k ní měl přidat její manžel, který po ní ale požadoval pohlavní styk.

„Žena měla muže odmítnout, avšak on i přes její odpor, kdy se měla bránit, měl na ní vykonat soulož. Následně se jí podařilo vyprostit a měla utéci do pokoje, kde měly být děti. Tam zavolala na linku 158,“ popsala tisková mluvčí policie Hana Millerová.

Na místo přijeli policisté a kriminální technik, kteří podezřelého muže zadrželi a umístili do policejní cely. Případ si poté převzali jindřichohradečtí kriminalisté. 

„Kriminalisté připad prošetřovali a v těchto dnech ho odložili. Poškozená žena, která je zároveň i oznamovatelkou, nedala souhlas se stíháním svého manžela,“ uvedla policejní mluvčí Hana Millerová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, znásilnění, policie, vyšetřování, Jindřichův Hradec, manželé, okres Jindřichův Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena, která obvinila manžela ze znásilnění, nedala souhlas s jeho stíháním. Policie případ odložila  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.