Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Při potyčce měl muž napadnout nožem mladíka, událost řeší policie

Bodným zraněním skončila potyčka, ke které došlo včera večer v jihočeském Písku. Zraněného transportoval vrtulník do nemocnice v Českých Budějovicích. Případem se zabývají kriminalisté.

„Písečtí kriminalisté prověřují případ fyzického napadení mladíka, který při potyčce utrpěl bodné zranění. Mladík skončil v péči lékařů,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura. Podle ČTK došlo k napadení nožem. 

Podezřelého muže zadrželi policisté, kteří ho předali kriminalistům. Ti zahájili trestní řízení, věc řeší jako těžké ubllížení na zdraví ve stádiu pokusu. 

Na místo incidentu vyrazily dvě sanitky a vzlétnul také vrtulník. Muž měl být podle mluvčí jihočeských záchranářů Zuzany Fajtlové napaden při potyčce a utrpěl těžké poranění hrudníku. 

„Při našem příjezdu byl muž plně při vědomí a komunikoval. Záchranáři zajistili jeho stav všemi dostupnými prostředky přednemocniční péče a ve stabilním stavu jej letecky transportovali do českobudějovické nemocnice,“ shrnula Fajtlová.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky ČR, kriminalita, zranění, Jihočeský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Vyplatilo by se zveřejnit orientační cenu akce a kdo bude platit. Recidivistům hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nabo doma. Jinak se z toho bahna nevyhrabeme. O důvodech dnešního stavu píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články zde na drbně.

Neděle, 27. srpna 2023, 03:22Odpovědět

Při potyčce měl muž napadnout nožem mladíka, událost řeší policie  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.