Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Další utonulý na jihu Čech. Mladý muž nepřežil večerní koupání v Hracholuskách

Dalšího utonulého řešili jihočeští policisté včera před sedmou hodinou večer. Jednatřicetiletý muž, který se rozhodl vykoupat ve vodní nádrži v Hracholuskách, pravděpodobně přecenil své síly a v kombinaci s požitým alkoholem večerní koupání nepřežil.

Mladý muž se spolu se svým kamarádem vydal vykoupat do vodní nádrže v Hracholuskách. Nápad se mu ale, pravděpodobně díkykombinaci s alkoholem, stal osudným. „Mladý muž se potopil, a zůstal několik minut pod vodou, než si na něj jeho kamarád vzpomněl. Snažil se ho ve vodě nalézt, což se mu následně povedlo, ale uvedený muž už nejevil známky života,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Přítomní svědci zavolali zdravotnickou záchrannou službu, která ihned po příjezdu na místo zahájila resuscitaci. „Přes veškerou snahu se nepodařilo muže oživit. Na místo byli přivolání policisté Obvodního oddělení Netolice, kteří provedli další neodkladné a neopakovatelné úkony prověřování okolností utonutí. K zjištění dalších okolností byla nařízená zdravotní pitva,“ dodal Bajcura.

Foto Jana Kroneislová

Štítky utonulý, policie, Hracholusky, krimi, Česko, Netolice, koupání

Další utonulý na jihu Čech. Mladý muž nepřežil večerní koupání v Hracholuskách  |  Prachaticko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.