Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Náraz do stromu u Vodňan nepřežil v noci jednadvacetiletý mladík

Po nárazu do stromu zemřel v noci na sobotu u Vodňan jednadvacetiletý mladík. Pravděpodobnou příčinou nehody mohla být podle policie nepřiměřená rychlost. V autě cestovala ještě dvacetiletá dívka, která byla převezena do nemocnice. Během několika hodin jde o druhou smrtelnou nehodu na jihu Čech.

K tragické dopravní nehodě došlo krátce po jedné hodině ráno. „Jednadvacetiletý řidič osobního vozidla tovární značky Opel Corsa jel po komunikaci ve směru od obce Vodňanské Svobodné Hory směrem na obec Pražák, kdy při projíždění táhlé pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost vozidla svým schopnostem, vlastnostem vozidla, dopravně technickému stavu pozemní komunikace, a s vozidlem vyjel vlevo mimo komunikaci směrem do lesního porostu a následně narazil levou stranou vozidla do stromu,“ popsal policejní mluvčí Milan Bajcura.

Řidič na místě svým zraněním podlehl. Dvacetiletá dívka byla převezena do nemocnice. „Policisté následně přivolali koronera a pohřební službu. Po ohledání těla byla nařízena zdravotní pitva,“ dodal mluvčí.

K tragické dopravní nehodě došlo dnes večer u obce Olešná na Písecku. Osmačtyřicetiletý řidič dostal na silnici pravděpodobně smyk a narazil do stromu. Svým zraněním bohužel na místě podlehl.

Jednadvacetiletý řidič se stal jednašedesátou obětí dopravních nehod na jihu Čech.

Foto Policie České republiky

Štítky nehoda, krimi, Vodňany, policie, strom, Česko, Opel Corsa, Svobodná hora

Náraz do stromu u Vodňan nepřežil v noci jednadvacetiletý mladík  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.