Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Seniorka ve svém domě překvapila zloděje. Skončila v bezvědomí, bez peněz a šperků

Strakoničtí kriminalisté vyšetřují případ loupeže. Zatím neznámý pachatel vnikl do jednoho z domů v obci Tchořovice. Tam ho ale překvapila seniorka, kterou zezadu udeřil do hlavy. Během jejího bezvědomí pachatel dům prohledal a odcizil finanční hotovost, šperky a hodinky.

K loupeži došlo v pátek 6. prosince kolem třetí hodiny odpolední. „V domě pravděpodobně překvapil a zezadu udeřil do hlavy starší ženu, která ztratila vědomí. Během jejího bezvědomí pachatel dům prohledal a odcizil finanční hotovost, šperky a hodinky,“ řekl tiskový mluvčí policie Milan Bajcura. Zloděj si tak z domu odnesl lup za několik desítek tisíc korun. Přepadená žena utrpěla zranění na hlavě a také v obličeji.

Policisté zjistili, že by s případem mohl mít něco společného muž ve věku kolem 35 let, který se pravděpodobně představuje jako Ferdinand. „Je velmi podobný muži na fotografii, působí však starším dojmem. Policisté potřebují jakékoliv informace k tomuto muži, především jeho aktuální místo pobytu,“ uvedl mluvčí.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pcr.cz

Štítky policie, Strakonicko, loupež, zranění, dům, šperk, bezvědomí, Tchořovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniorka ve svém domě překvapila zloděje. Skončila v bezvědomí, bez peněz a šperků  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.