Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Řidič osobního auta nepřežil nehodu na Strakonicku

Na Strakonicku se dnes před polednem srazilo osobní a nákladní auto. Nehoda má tragické následky. Jeden z řidičů zůstal ve voze zaklíněný a přivolaní záchranáři už mu nedokázali pomoct. Jde o druhou smrtelnou nehodu na jihu Čech v tomto týdnu.

K nehodě došlo krátce před 12 hodinou u Tchořovic na Strakonicku. Srazit se tady mělo nákladní a osobní auto. Řidič v osobním autě podle policie pravděpodobně kvůli vysoké rychlosti vyjel ze silnice a narazil do stojícího náklaďáku.

Na místo byli vysláni záchranáři z Blatné a vzlétl také vrtulník. „Řidič osobního auta zůstal po nárazu ve voze v bezvědomí, zaklíněn a došlo u něj k selhání životních funkcí. Jelikož utrpěl mnohočetná zranění neslučitelná se životem, záchranáři už mu bohužel nemohli nijak pomoci a lékař musel konstatovat úmrtí," napsala novinářům mluvčí zdravotnické záchranné služby Zuzana Fajtlová.

Tragické následky měla dopravní nehoda, ke které došlo ve středu večer u Protivína na Písecku. Při srážce nákladního a osobního vozu zemřel starší řidič v osobním autě. Silnice byla kvůli nehodě několik hodin uzavřená. Okolnosti střetu řeší policie.

Omezení na silnici I/20 má podle policejního dopravnho webu trvat až do čtvrté hodiny odpoledne. „Místo je s opatrností kyvadlově průjezdné,“ uvedla mluvčí policie Martina Joklová.

Nehoda je druhým tragickým střetem od začátku roku na jihu Čech. První nehoda se stala tento týden u Protivína. Tady zemřel starší řidič osobního auta.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, nehoda, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobního auta nepřežil nehodu na Strakonicku  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.