Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Problémový chovatel venčil ve Strakonicích v trávě škrtiče

Neobvyklé oznámení obdrželi na konci srpna strakoničtí městští strážníci. Na tísňovou linku se obrátil člověk, podle kterého měl někdo nedaleko autobusové zastávky vypouštět do trávy velkého hada. Strážníci okamžitě vyrazili na místo a zjistili, že se jedná o jim známého chovatele, se kterým už několik podobných případů v minulosti řešili.

Oznámení o hadovi dostali městští policisté na konci srpna, na sociálních sítích ale příběh zveřejnili tento týden. Na strážníky se v odpoledních hodinách obrátil člověk, který tvrdil, že u autobusové zastávky v Katovické ulici někdo vypouští do trávy velkého hada. Hlídka proto vyrazila na místo, aby celou situaci prověřila.

Muže, venčícího hada, na místě opravdu našla. „Oním chovatelem byl muž, kvůli kterému bylo ve Strakonicích a v Dražejově už dvakrát pořádné pozdvižení. O letních prázdninách v roce 2021 zatajil, že mu z terárka zmizela krajta královská. Nebylo po ní vidu skoro měsíc a půl, až se pak objevila na prahu domu chovatelovy sousedky. Podruhé, vloni v lednu, se amatér opil do němoty a zapomněl jinou krajtu v krabici od bot na zastávce v Husově ulici,“ uvedli strážníci na Facebooku.

V tomto případě měl podle městských policistů muž hada převážet v igelitové tašce. Strážníci dohlédli na to, aby si muž hada odvezl autobusem zpět domů.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Strakonice

Štítky krimi, policie, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Problémový chovatel venčil ve Strakonicích v trávě škrtiče  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.