Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Policie hledá zloděje, který ukradl motorku zaparkovanou před domem

Jihočeští policisté pátrají po zloději, který na začátku září ukradl v jedné z obcí na Strakonicku motorku zaparkovanou před domem. Během vyšetřování případu se jim podařilo získat záznam, na kterém je vidět dvojice, která by mohla mít k případu nějaké informace. Způsobená škoda je více než 160 tisíc korun.

Ke krádeži došlo v obci Černětice na Strakonicku někdy mezi 8. a 11. zářím. Zatím neznámý pachatel měl podle policie od jednoho z domů ukrást zamčenou motorku Yamaha MT s poznávací značkou 7C 6813.

Motorka má červené ráfky kol, přídavné světlomety, padací protektory, nepůvodní páčky na přední brzdě a spojce, přídavné kufry a nově pošitou černo-červenou sedačku. Způsobená škoda je více než 160 tisíc korun.

Policii se během vyšetřování podařilo získat kamerový záznam, na kterém je vidět dvojice, která by mohla mít k případu nějaké informace. „Kdo by měl poznatky k pohybu motorky nebo podezřelé osobě, ať nás kontaktuje na telefon 974 237 740 nebo na lince tísňového volání 158,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, krádež, motorka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá zloděje, který ukradl motorku zaparkovanou před domem  |  Strakonicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.