Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Krádež peněženky v táborském obchodě pomohl vyřešit mladý chlapec

Zhruba desetiletému chlapci může poděkovat seniorka, kterou v jednom z táborských obchodních domů okradl zloděj. Z kabelky, kterou měla zavěšenou na rameni, ji totiž zloděj sebral peněženku. Policistům se i díky mladému hrdinovi podařilo pachatele vypátrat.

Ke krádeži došlo ve čtvrtek krátce před desátou hodinou dopoledne v jednom z obchodních domů na Křižíkově náměstí v Táboře. „Zloděj seniorce z kabelky, kterou měla zavěšenou přes rameno, odcizil peněženku. Pachatele vzápětí zadrželi strážníci táborské městské policie. Ti případ následně předali policistům Obvodního oddělení Tábor,“ popsal policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Velkou zásluhu na odhalení pachatele má zhruba desetiletý chlapec. „Ten se v doprovodu dospělé ženy v dané době v obchodním domě nacházel. Žádáme tímto uvedenou ženu, aby byla tak laskava a spojila se s policisty táborského obvodního oddělení, a to na telefonním čísle 974 238 700, potažmo na jejich služebně v Divadelní ulici v Táboře," dodal Doubek.

Foto pixabay.com

Štítky krádež, policie, Tábor, svědek, seniorka, peněženka, obchodní dům

Krádež peněženky v táborském obchodě pomohl vyřešit mladý chlapec  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.