Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Z úmrtí ženy na Táborsku obvinila policie muže středního věku. Hrozí mu až deset let vězení

Až deset let vězení hrozí muži, kterého policisté obvinili z úmrtí šestatřicetileté ženy na Táborsku. Ta byla nalezena v polovině srpna v zámeckém parku v Plané nad Lužnicí. Muž středního věku je obviněn z ublížení na zdraví s následkem smrti.

„Krajští kriminalisté ve spolupráci s táborskými kolegy ukončili fázi prověřování případu nalezené mrtvé ženy v parku na Strkově v Plané nad Lužnicí. Po důsledném prověření celé řady skutečností byla stanovena právní kvalifikace, a to ublížení na zdraví s následkem smrti," uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Policie v případu obvinila muže středního věku. Tomu podle Doubka hrozí v případě prokázání viny pět až deset let vězení.

V parku v Plané nad Lužnicí byla nalezena mrtvá žena. Policie hledá svědky

Jihočeští policisté vyšetřují pravděpodobně násilnou smrt šestatřicetileté ženy, která byla v pondělí ráno nalezena v areálu zámeckého parku v Plané nad Lužnicí. V souvislosti s případem hledají svědky, kteří by pomohli zmapovat její pohyb od...

Tělo šestačtyřicetileté ženy bylo nalezeno v pondělí 19. srpna ráno v zámeckém parku v Strkovské ulici v Plané nad Lužnicí. Policie od začátku vyšetřování pracovala s verzí, že žena zemřela pravděpodobně násilnou smrtí.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, úmrtí, policie, vyšetřování, věznice, střední věk, okres Tábor, Planá nad Lužnicí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z úmrtí ženy na Táborsku obvinila policie muže středního věku. Hrozí mu až deset let vězení  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.