Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Po vážné nehodě motocyklu a osobního automobilu u Chýnova na Táborsku zůstal jeden těžce zraněný

, aktualizováno 28. dubna 2024, 18:20

Dnes odpoledne došlo u Chýnova na Táborsku k vážné dopravní nehodě. Řidič osobního automobilu se střetl s motocyklistkou, která pravděpodobně nepřizpůsobila jízdu svých schopnostem. Na místě záchranáři ošetřili dva zraněné, z toho jednoho těžce.

K nehodě osobního vozidla a motocyklu, která se stala v neděli brzy odpoledne u Nové vsi nedaleko Chýnova na Táborsku byly vyslány celkem tři pozemní posádky záchranářů. Ti na místě ošetřili muže a ženu, která utrpěla těžká poranění v oblasti dolní končetiny.

„Jednou ze zraněných osob byla motocyklistka, která v důsledku nárazu utrpěla těžké poranění dolní končetiny. Bylo nutné ji zajistit žilním vstupem a uložit do celotělové vakuové matrace,“ informovala mluvčí jihočeských záchranářů Zuzana Fajtlová. Ženu poté zdravotníci převezli ve stabilizovaném stavu do českobudějovické nemocnice. „Řidič osobního vozidla vyvázl s lehkým zraněním trupu a po ošetření byl směrován do táborské nemocnice,“ doplnila Fajtlová.

Podle policistů motocyklistka pravděpodobně nepřizpůsobila jídzu svých schopnostem a narazila do vozidla před sebou. „Dechová zkouška u řidiče osobního automobilu značky Škoda Fabia byla negativní, u motocyklistky nebyla vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu možná,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Chýnov, motocykl, automobil, osobní vůz, nehoda, záchranáři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po vážné nehodě motocyklu a osobního automobilu u Chýnova na Táborsku zůstal jeden těžce zraněný  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.