Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Smrt dvou lidí vyšetřují kriminalisté jako vraždu a sebevraždu

Jihočeští policisté dnes zveřejnili informace ke čtvrtečnímu úmrtí dvou lidí v obci na Českobudějovicku. Podle vyšetřovatelů na místě došlo ke zvlášť závažnému zločinu vraždy. Pachatel měl poté spáchat sebevraždu. Těla dvou osob se našla před domem.

Jihočeští kriminalisté vyšetřují smrt muže a ženy v obci na Českobudějovicku. Jejich těla se našla před domem. Policie dnes vzkázala, že podle prvotních informací nehrozí nikomu dalšímu nebezpečí.

O případu informovala policie v pátek. Ve čtvrtek se našla dvě těla před domem v jedné z obcí na Českobudějovicku. Kriminalisté nařídili soudní pitvu. 

„Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy, ze kterého je podezřelý muž středního věku,“ uvedl dnes policejní mluvčí Miroslav Šupík.

Dotyčný měl poté spáchat sebevraždu. Podle serveru Novinky.cz se tragédie stala v chatové oblasti ve Vrcově u Borovan na Českobudějovicku. Ten uvedl, že se na první pohled jednalo o spokojený manželský pár, který se do obce přestěhoval pravděpodobně za klidem. Místní zpráva šokovala.

Ve druhém letošním pololetí jde o další úmrtí v Jihočeském kraji, které vyšetřuje policie. Od července vyšetřuje vraždu novorozence, jehož tělo bylo v kontejneru na posyp u bytového domu v Lipně nad Vltavou.

Zvlášť závažný zločin vraždy řeší jihočeští kriminalisté. V Lipně nad Vltavou svědek nalezl v kontejneru na posyp u jednoho z místních bytových domů tělo novorozence. Vyšetřovatelé žádají případné svědky, aby volali na linku 158.

V polovině září kriminalisté obvinili devětatřicetiletého muže z vraždy ženy v Dolním Dvořišti. Na konci září vyšetřovali tragické úmrtí ženy a muže ve Frymburku na Českokrumlovsku. Podle policie šlo o vraždu a sebevraždu.

Hodnocení článku je 36 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky jihočeský kraj, policie, trestný čin, krimi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Smrt dvou lidí vyšetřují kriminalisté jako vraždu a sebevraždu  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.