Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Řidič vyhrožoval filmařům České televize přejetím. Zasahovat museli strážníci

Zásahem strážníků skončil konflikt, který v Táboře způsobil agresivní řidič. Muži se nelíbilo, že kvůli natáčení seriálu nemůže zaparkovat na náměstí. Filmaře České televize urážel a vyhrožoval, že je přejede, na místě proto zasahovala městská policie.

O události informoval Pavel Šimek, zástupce velitele a tiskový mluvčí táborských strážníků. Ke konfliktu došlo v sobotu při natáčení seriálu Ratolesti, který vzniká mimo jiné v Táboře. 

Incident se řešil na náměstí Mikuláše z Husi. „Rozčilený řidič osobního vozidla nehodlal respektovat povolené zábory místní komunikace a navzdory upozorněním filmařů a ostrahy měl v úmyslu na náměstí zaparkovat. S vozidlem demonstrativně prováděl nebezpečné manévry, hrubě urážel zaměstnance České televize a dokonce jim vyhrožoval přejetím,“ popsal Šimek.

Při konfliktu se nikdo nezranil, nedošlo ani ke škodě na majetku. Muž se podle Šimka uklidnil a odjel. Jeho chování se však bude projednávat v rovině přestupku proti občanskému soužití ve správním řízení. 

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Tábor

Štítky tábor, film, natáčení, náměstí, doprava, řidič, česká televize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič vyhrožoval filmařům České televize přejetím. Zasahovat museli strážníci  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.