Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Jihočeští kriminalisté žádají o pomoc s pátráním po mladíkovi z Jindřichova Hradce

Jindřichohradečtí kriminalisté žádají širokou veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešovaném mladíkovi z Jindřichova Hradce. Šestadvacetiletý Zdeněk Hrabal odešel z domu v pondělí 29. dubna v ranních hodinách a policisté po něm zatím bezúspěšně pátrají od pondělního odpoledne.

"Jmenovaný odešel z místa svého trvalého pobytu v pondělí 29. dubna 2024 v ranních hodinách, kdy jeho matka oznámila pohřešování v pozdních odpoledních hodinách na obvodním oddělení. Mladík u sebe nemá žádné doklady ani mobilní telefon," sdělil mluvčí jihočeských policistů Milan Bajcura. 

Doplnil také, že policisté již provedli rozsáhlé pátrání, zatím však bez kladného výsledku. Proto se rozhodli požádat o pomoc veřejnost. 

Pohřešovaný je 160 až 165 centimetrů vysoký, má střední postavu, krátké hnědé vlasy česané na patku a hnědé oči. Oblečené má černé pracovní kalhoty značky Parkside s kapsou na bocích, modré bavlněné tričko, zelenou mikinu, světle hnědou bundu s kapucí a bílými pruhy na rukávech a pracovní boty značky Ardon. Má s sebou také šedomodrý batoh s oranžovými pruhy a na krku řetízek z chirurgické oceli s přívěškem křížku o velikosti 6 cm.

"Dle našich informací, je pohřešovaný zdravý, nemá žádnou zbraň a není pro své okolí nijak nebezpečný," doplnil Bajcura. 

Máte-li o pohřešovaném a jeho nynějším pobytu jakékoliv poznatky, kontaktuje policisty na lince tísňového volání 158 nebo na kterékoli služebně Policie České republiky.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, pohřešovaný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeští kriminalisté žádají o pomoc s pátráním po mladíkovi z Jindřichova Hradce  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.