Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Neznámý řidič srazil na přechodu dva nezletilé a ujel. Pátrá po něm policie

Jihočeští policisté pátrají po neznámém řidiči, který měl na konci minulého týdne v Lišově na přechodu pro chodce srazit dvě nezletilé osoby. Z místa nehody pak ujel. Zároveň žádají každého, kdo místem projížděl, a mohl průběh nehody nahrát na kameru, aby se ozval na linku 158.

Nehoda se stala ve čtvrtek 21. března mezi čtvrt na čtyři a půl čtvrtou v Lišově v ulici Třída 5. května. „Dosud neznámý řidič blíže nezjištěného motorového vozidla jel ve směru od ulice Nová, nedaleko parkoviště u Kulturního domu, k náměstí Míru, kdy se zřejmě nevěnoval řízení a srazil dvě přecházející nezletilé osoby na vyznačeném přechodu pro chodce, poté z místa ujel,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Policie pátrá jak po řidiči, tak také po svědcích, kteří mohli průběh nehody vidět nebo nahrát na palubní kamery. Lidé mohou volat buď na tísňovou linku 158 nebo přímo na telefon 974 226 588.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý řidič srazil na přechodu dva nezletilé a ujel. Pátrá po něm policie  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.