Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Černý víkend na jihočeských silnicích. Na Jindřichohradecku se stala další tragická nehoda

, aktualizováno 3. června 2019, 7:12

Další tragickou nehodu řešili v neděli večer jihočeští policisté na Jindřichohradecku. Krátce před devátou hodinou večer se u Dolního Bolíkova bočně střetla dvě auta. Nehodu nepřežil devětadvacetiletý mladík. Řidička jednoho z vozů utrpěla těžká zranění, cestující v druhém autě vyvázli s lehkými zraněními.

K nehodě došlo mezi obcemi Slavonice a Dačice před devátou hodinou večer. Devatenáctiletá řidička jela podle policie s největší pravděpodobností příliš rychle, nezvládla řízení, dostala smyk a pravým bokem narazila do protijedoucího osobního auta Škoda Octavia. 

„Ve vozidle Renault byl zaklíněn devětadvacetiletý muž, který i přes poskytnutou první pomoc podlehl velmi těžkým zraněním. Řidička utrpěla velmi těžká zranění a z místa ji transportoval vrtulník. V octavii se lehce zranily dvě osoby,“ uvedl k nehodě policejní mluvčí Milan Bajcura.

Silnice byla kvůli nehodě uzavřená téměř sedm hodin. Případ si převzali jindřichohradečtí kriminalisté. Mladá řidička, která nejspíš nehodu zavinila, je podezřelá ze spáchání trestného činu usmrcení z nedbalosti.

Foto Policie České republiky

Štítky krimi, nehoda, Jindřichohradecko, policie, úraz, okres Jindřichův Hradec, havárie, Renault, Škoda Octavia, Slavonice, Dačice

Černý víkend na jihočeských silnicích. Na Jindřichohradecku se stala další tragická nehoda  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.