Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

FOTO: Lenka Dusilová v Budějcích čarovala se zvuky

Lenka Dusilová je jedinečná umělkyně. Rozkročená mezi žánry, neustále rozšiřující svůj hudební vesmír. . . Kdo v úterý 13. srpna čekal, že na jejím koncertě u Slavie v Budějcích budou znít dávné popové skladby, musel být zklamaný. Lenka je už úplně jinde.

Za vše mluvil hned začátek vystoupení, kdy zpěvačka a muzikantka v tichosti nastoupila do své „laboratoře“ sestávající ze všech možných efektů a nástrojů a pomalu začala budovat svou zvukovou koláž. Snad ani nebyla náhoda, že než ke koncertu došlo, hráli z reprobeden Pink Floyd. Právě tyto velikány start akce připomínal. A stačila na to jedna žena. . .

Samozřejmě – vystoupení nebylo jen čistě artové. Lenka Dusilová zahrála i několik přístupnějších skladeb, díky čemuž byl koncert pěkně vyvážený a zábavný.

Nic na tom nezměnil ani déšť, který se spustil zhruba půl hodiny před koncem. Jako vždy, parádní vystoupení legendy naší scény.

Autoři | Foto Václav Votruba

Štítky Lenka Dusilová, koncert, Slavie, Václav Votruba, České Budějovice, Pink Floyd

FOTO: Lenka Dusilová v Budějcích čarovala se zvuky  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.