Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Kulturní tipy: Zajděte si do Háječku nebo na jógu

I tento týden jsme pro vás vybrali několik kutlurních akcí, na které můžete od pátku do neděle vyrazit. Na programu je koncert Tria Traktůrek, loutkové představení pro děti nebo jóga v zahradě Centra Bazalka.

Pátek 21. července

Trio Traktůrek, Občerstvení U Velkého jezu

Pokud chcete radši vyrazit na party, zajděte k Občerstvení u Velkého jezu. Tady zahraje oblíbené Trio Traktůrek. Dát si k tomu můžete něco dobrého k pití a jídlu.

Start je 17:30

Sobota 22. července

Představení Kouzelník Eňo Ňuňo

I tento týden bude před Rabenštejnskou věží pohádka připravena pohádka pro děti. Na programu má divadelní uskupení Loutky bez hranic představení Kouzelník Eňo Ňuňo.

Ten je trochu nemotorný, trochu nešikovný a trochu legrační, ale vždy se mu, možná omylem, podaří něco vykouzlit. Možná něco, co ani sám nechtěl. Vstupné dobrovolné.

Start je v 10:00

Speciální prohlídky na zámku Hluboká

V sobotu odpoledne můžete vyrazit na zámek v Hluboké nad Vltavou, kde se konají speciální prohlídky. Reprezentačními pokoji provede návštěvníky někdejší ministr kultury Daniel Herman, který na zámku provázel jako student na počátku 80. let.

Rezervaci prohlídek lze udělat telefonicky (387 843 911) nebo mailem (hluboka@npu.cz). Ceny prohlídek jsou stejné jako běžné prohlídky první návštěvní trasy. Počet osob v jedné skupině je omezen na 25.

Start je v 13:40 a 15:10.

Dobrovolní hasiči v Plané oslaví 100 let

Velkou slávu chystají na sobotní odpoledne v Plané u Českých Budějovic. Sbor doborovolných hasičů tady totiž oslaví 100 let od svého založení. Připraven je bohatý kulturní program a také tombola.

Start je ve 14 hodin.

Neděle 23. července

Letní večerní jóga v zahradě Centra Bazalka

Pokud se budete chtít po celém víkendu protáhnout a připravit se na následující týden, zajděte na večerní jógu do zahrady Centra Bazalka. Lekce se konají od června každé úterý a neděli. Lekce jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé. S sebou si přineste podložku. V případě nepříznivého počasí se lekce ve studiu Jóga na Zátiší. Cena lekce je 150 korun.

Start je ve 20 hodin.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky kulturní tipy, kultury, tipy, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kulturní tipy: Zajděte si do Háječku nebo na jógu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.