Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Letní víkend láká na koncerty. Vyrazit můžete na africké trhy

Jih Čech čeká znovu téměř letní víkend, který můžete oslavit na několika koncertech, které se v Českých Budějovicích konají. Zajít můžete také na africké trhy, kde seženete to nejlepší exotické ovoce, nebo podpořit hokejistky na Dragon cup.

Pátek 12. dubna

Koncert InsideOut v Horké vaně

Páteční večer plný hudby si můžete jít užít do Horké Vany. Kapela InsideOut představí nejen novinky, ale také nového členka kapely. Start koncertu je v 18:30.

Koncert na podporu Společnosti pro ranou péči

Pokud si chcete užít hudební večer a zároveň podpořit dobrou věc, zajděte na jarní benefiční koncert na podporu Společnosti pro ranou péči. Vystoupí na něm pěvecké sbory Canzona České Budějovice a Vox Novus. Start je v 18:30  kostele Církve československé husitské na Palackého náměstí.

Sobota 13. dubna

Africké trhy v Riegrovce

Exotické ovoce a další africké produkty zamíří v sobotu 13. dubna do Českých Budějovic. Těšit se můžete na ovoce od drobných farmářů z Ugandy, Indonésie a Tanzánie. Jedná se o původní nešlechtěné druhy ovoce, které je organické, chemicky neošetřované, nehnojené a hlavně dozrálé v teple na sluníčku v přirozených podmínkách, prostě tak, jak to má být. Začátek je v 9 hodin.

Hudební přehlídka Jihočeská porta

Několik novinek přinese hudební přehlídka Jihočeská Porta, která se odehraje 13. dubna v budějovickém Divadle U Kapličky. Jde o soutěžní festival zaměřený na mladé muzikanty, kapely i písničkáře hrající folk, country a příbuzné žánry. Začátek je ve 13 hodin.

První grilování a DJ Ramel v Aqua Loca

Letní sezónu odstartuje v sobotu Aqua Loca, která pořádá první grilování. O hudbu se postará známý DJ Ramel s jeho selekcí funky, hip hopu, reggae a beatů. Začátek je v 16 hodin.

Neděle 14. dubna

Dragon Cup v Budvar aréně

Po dlouhé covidové pauze se o víkendu uskuteční v hokejové Budvar aréně další ročník Dragon Cupu. V neděli od rána startují zápasy o páté, třetí a první místo. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Porta

Štítky kultura, tipy, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Letní víkend láká na koncerty. Vyrazit můžete na africké trhy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.