Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Metropol láká na večerní One Woman Show

Nový autorský pořad s nezaměnitelným humorem spisovatelky, herečky, především však vtipné glosátorky, kterým reaguje na svět kolem sebe, můžete navštívit dnes večer v budějckém Domu kultury Metropol. One Woman Show Haliny Pawlowské s titulem Strašná nádhera začne v 19 hodin.

Vyprávění s neuvěřitelnými historkami diváci uslyší v první části představení, ve druhé se dočkají odpovědí na své dotazy. Vstupenky budou stát na místě 260 Kč, pokud se ovšem zapojíte do naší soutěže, můžete na vystoupení vyrazit úplně zadarmo!

Blesková soutěž Budějcké Drbny bude probíhat do dnešní 15. hodiny odpolední. Na e-mailové adrese redakce@budejckadrbna.cz očekáváme vaše odpovědi na následující otázku. Poté vylosujeme dva čtenáře, kteří získají dva volné lupeny do Metropolu na show Haliny Pawlowské.

Jak se jmenuje známý televizní pořad Haliny Pawlowské?

A) Všechnopárty
B) Na stojáka
C) Banánové rybičky

Do elektronické zprávy s vaším tipem nezapomeňte připsat jméno a telefonický kontakt, abychom se mohli s výherci spojit.

SOUTĚŽ SKONČILA

Televizní pořad Haliny Pawlowské se jmenuje Banánové rybičky. Správně tedy byla možnost C.

Při losování výherců se štěstí usmálo na čtenářky Elišku Ašenbrylovou a Štěpánku Hnízdilovou. Obě získaly po dvou volných vstupenkách na dnešní vystoupení! Blahopřejeme!

Foto: Facebook Haliny Pawlowské

Štítky Halina Pawlowská, One Woman Show, Strašná nádhera, DK Metropol, České Budějovice, soutěž o vstupenky, soutěž, Dům kultury Metropol, kultura, Drbna.cz, vstupenka, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Metropol láká na večerní One Woman Show  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.