Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

HLEDÁME PÁNÍČKA: Tři mladé kočičí slečny hledají nový domov

V dalším díle naší kočičí inzerce budeme hledat páníčka pro tři kočičí slečny. Už v tak mladém věku za sebou mají hodně trápení, a tak hledají někoho, kdo by jejich kočičí duše znovu napravil. Zaujme vás Olinka, Kočinda nebo Sára?

Olinka

Olinka je ještě mladá kočička, sotva roční, a už si prošla spoustou trápení - od nemocného očička, které jí muselo být vyňato, po březost v kotěcím věku (musela podstoupit operaci, protože by koťátka neporodila - měla srostlou dělohu), po potravinovou alergii, která jí způsobovala úporné svědění. Z důvodu alergie smí Olinka jen kachní, králičí a jehněčí maso (nebo granulky), bez sóji, obilovin a kukuřice - novému majiteli však velmi rádi poradíme, čím krmit (na výběr je z několika druhů krmiv a nejsou drahá - nejedná se totiž o žádnou speciální dietu). Přes to všechno je Olinka nesmírně milá, srdečná a mazlivá kočička, jen stále trochu bojácná. Je ideální k dalšímu kočičákovi (nikoliv jako jedináček), není vhodná k dětem ani psům, a pouze do bytu, kvůli svému handicapu.

Kontakt pro zájemce - 777 148 532


Kočinda

Kočinda je mladá a drobounká, spíš jako odrostlé kotě, ale už je to dospělá rozumná kočička. Touží chodit ven, důrazně však doporučujeme případným zájemcům, že pouze v bezpečné lokalitě nebo na zabezpečené zahradě. S ostatními kočičkami moc nevychází, je tedy vhodná jako jedináček. V jídle není vybíravá, je nenáročná, milá, mazlivá, a už by moc potřebovala do nového domova, není v depozitu šťastná...

Kontakt pro zájemce - 777 148 532


Sára

Sára si prochází těžkým obdobím, kdy přišla o svou majitelku a ze stresu zlobí s jídlem (nepoznali byste to na ní, protože je bohužel stále velmi obézní). Je mladá (4 roky), velmi společenská, mazlivá a dokonce hravá! Nicméně kvůli všem změnám, které se jí dějí, je Sárinka neurotická, velmi lekavá a nevyzpytatelná. Děláme vše pro to, aby se uklidnila a dala do pořádku. V současné době ji však nabízíme pouze zkušeným majitelům, kteří ví, jak s takovou kočičkou zacházet - pomalu, klidně, s velikou trpělivostí, prostě "v rukavičkách" (při snaze dostat ji do přepravky bohužel doslova v rukavicích). Rozhodně není vhodná k dětem a ani jiným zvířátkům!

Kontakt pro zájemce - 777 148 532

Autoři

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, České Budějovice, útulek, adopce

HLEDÁME PÁNÍČKA: Tři mladé kočičí slečny hledají nový domov  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.