Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nákupní centrum Géčko již dvanáct let s vámi

PR článek

Nákupní centrum Géčko oslaví 12 let od svého otevření. Získalo mnoho zákazníků a stalo se nedílnou součástí Českých Budějovic.

Dvoudenní oslavu narozenin chystá Géčko o víkendu 12. a 13. října v časech od 11 hodin do 17 hodin. A je na co se těšit!  Narozeninová párty nabídne bohatý program, který jistě udělá radost jak dětem, tak i jejich rodičům. 

Letošní oslava se uskuteční ve spolupráci s Mattelem a nejznámější mašinkou na celém světě. V sobotu i neděli budou připraveny jednotlivé stanice, kde po absolvování získá každé dítě pamětní list a dárkový balíček. 

Kromě stanovišť bude oba dny připravena obří herna s hračkami od Mattela, fotokoutek a dětské kino s nejnovějším filmem Velký závod. 

Na narozeninové oslavě samozřejmě nemůže chybět ani narozeninový dort. Ten bude nakrojen 13. října v 16 hodin. Děti i ostatní, kteří dorazí Géčku popřát k narozeninám, si mohou naplno užít oblíbené dětské hřiště a odpočinkové zóny, které pro vás Géčko vybudovalo. Přijďte si užít zábavu a pohodlné nakupování.

Štítky Géčko, nákupní centrum, narozeniny, oslava, G.cz, slavnost, České Budějovice, Mattel, obchodní centrum

Nákupní centrum Géčko již dvanáct let s vámi  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.