Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Dobrovolníci v Černici budou pomáhat ohrožené výrobě keramiky

Nouzový stav se postupně uvolňuje, ale následky přetrvávají. Jejich dopad v plné míře teprve pocítíme. Někteří malí podnikatelé tak využívají své prostory k pomoci druhým. Chalupa Budinka v malebné vesničce Černice tak bude místo penzionu nebo větších akcí hostit prodejní výstavu Keramiky Horálek.

Jedná se o první akci, kdy nebude Chalupa Budinka v malebné vesničce Černice k dispozici pro ubytování nebo svatební oslavy. Díky koronavirové situaci nemohou majitelé chalupy provozovat penzion ani pořádat větší akce, a proto se společně s pár přáteli rozhodli uspořádat dobročinnou akci a pomoci tak keramice Horálek a jeho rodině znovu nastartovat podnikání. Právě živnostník, který je závislý na odbytu své produkce na trzích, je ovlivněn koronavirem nejvíce. 

Na návštěvníky čeká široká škála zahradních i interiérových ručně vyráběných dekorací. Nebude chybět ani posezení a malé občerstvení a pro nejmenší návštěvníky bude k dispozici dětské hřiště.

Pokud ještě nemáte plán na neděli 24. května, tak se určitě zastavte. Výstava se otevře v 11 hodin a proběhne v prostoru celé zahrady a na dvoře.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky keramika, koronavirus, kultura, akce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dobrovolníci v Černici budou pomáhat ohrožené výrobě keramiky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.