Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Chystáte oslavu, rozlučku se svobodou nebo jen party s přáteli? Půjčte si Střechu Heaven gymu

PR článek

V Budějcích bychom jen těžko hledali někoho, kdo nikdy neslyšel o terase nebo střeše Heaven gymu. A to i přesto, že jsou tak trochu schované a nikde na ulicích vás nelákají z velkých cedulí nebo plakátů. Za tyhle dva krásné prostory totiž mluví úplně něco jiného. A to je atmosféra a výhled. O těchto dvou kouzelných místech, které lidem nabízí neuvěřitelné zážitky, jsme si povídali s Terezou a Filipem Šimečkovými. 

Možná vás překvapí, že prostory, o kterých se budeme dnes bavit, najdete v samém centru Českých Budějovic, na náměstí Přemysla Otakara II.. Jsou ale dobře schované. Přesně tak, aby si zachovaly určité tajemno a výjimečnost.

Určitě na vás už ale minimálně jednou na sociálních sítích vyskočily fotky s krásným výhledem na celé náměstí nebo nádhernou terasou s tou nejkrásnější střechou na světě. Nebem. 

Sledovat je můžete na Instagramu nebo Facebooku.

Právě to je terasa a střecha Heaven gymu. Posilovnu, která k nim také patří, provozuje Filip Šimeček. Spolu se svojí ženou se ale nechtěli spokojit jen s posilovnou, a tak začali přemýšlet nad tím, jak naložit s dalšími prostory, které k gymu patří. „Dlouhá léta jsme tu pořádali venkovní cvičení, různé jógové semináře, protahování pod širým nebem. Chtěli jsme to ale posunout trochu dál a začali jsme dělat různé soukromé akce pro lidi, kteří k nám chodili cvičit. Všem se to tak líbilo a měli jsme na to tak obrovskou poptávku, že jsme začali jednou za čas organizovat další akce i pro lidi, kteří se za námi chtěli jen podívat,“ popisuje Tereza Šimečková, jak se jim podařilo spojit zdánlivě nespojitelné. Posilovnu a party.

Z „obyčejných“ letních večírků se staly různé salsa večery, jógové semináře, koncerty nebo třeba speciální Nebeské večery. „To byl asi největší zážitek z těch všech akcí, které jsme tu měli. Šlo o několikachodové speciální menu pro zhruba deset párů, ke kterému byla přesně nakombinovaná vína, hrála kapela, byla tu květinová výzdoba. Když si na to vzpomenu, tak mám úplně husinu,“ popisuje s úsměvem Filip. 

Právě neuvěřitelná atmosféra je něco, čím oba prostory překypují. Terasa, která se nachází nad posilovnou, vás totiž překvapí nejen svou velikostí, ale i vřelostí. Světýlka, která lemují celý prostor, jen vyzdvihnou nekonečný strop, který se nad terasou rozprostírá. O tom, jak magicky vše působí s noční oblohou ani není třeba mluvit.

Oproti tomu střecha, která je otevřená jen malým „skupinkám“, nabízí zcela ojedinělý pohled na krásné budějcké náměstí.

Díky všem těmto vlastnostem se Filipovi a Tereze hromadily zprávy od lidí, kteří si také chtěli užít kousek svého nebe v centru města. Rozhodli se proto, že prostory lidem půjčí. „Nejdřív šlo o kamarády, chtěli si uspořádat narozeninovou oslavu, rozlučku se svobodou nebo prostě jen večírek s přáteli. Na střechu chodí hlavně páry, je to totiž ideální varianta pro rande. Nebo žádost o ruku,“ usmívá se Tereza. „A vlastně i na svatbu, tu už máme ostatně tenhle rok na terase naplánovanou,“ dodává Filip. 

Postupně se na terase konalo třeba i předávání vysvědčení nebo firemní meetingy. „Díky tomu, že se toho začalo scházet víc, chtěli jsme lidem nabídnout víc než jen prostor. Proto jsme se domluvili s různými lokálními firmami – od cateringu, přes DJ’s, fotografa, výzdobu, balonky, květiny, a jsme teď schopni zařídit téměř vše. To ale neznamená, že si od nás lidé nemůžou půjčit prostě jen místo. Je to na každém, my jen chceme, aby byli co nejvíc spokojení,“ vysvětluje Tereza. „Chceme jim prostě plnit přání,“ dodává.

Domluvit si půjčení prostoru mohou lidé na Facebooku nebo Instagramu či telefonu, kde jim Tereza odpoví na všechny otázky. „Většinou se s lidmi domluvíme, aby se sem došli podívat, prohlédli si prostor, jestli jim bude vyhovovat. Zjistíme, jakou mají představu, co přesně plánují a jestli od nás potřebují nějak pomoct. Potom doladíme termín, což je teď už trochu složitější, mizí totiž celkem rychle,“ vysvětluje Filip. 

Jediné „nevýhody“ obou prostorů vidí v kapacitě a šanci, že lidem ve vybraný termín nevyjde počasí. „Na střechu můžou opravdu dva, maximálně čtyři lidé. Terasa je pro zhruba 80 až sto lidí, a to je opravdu nejvíc, co jde,“ říká Filip. „Samozřejmě taky hrozí, že může ve vybraný termín třeba pršet. Hvězdné nebe je ale jednou z velkých předností celého konceptu, a tak terasu určitě nechceme zastřešovat. Jednorázově jsme samozřejmě schopni dodat nějaké stany a podobně, ale už to není úplně ono. I tohle je ale na domluvě. Pokud budeme vědět, že má být škaredě, vždy to nějak vyřešíme,“ dodává Terka.

S otázkou, jaké mají plány do budoucna se Filip rozzáří, a vypráví o všem, co by chtěl v rámci prostorů realizovat. Jako správná žena ho ale Tereza krotí a říká: „Chtěli bychom pořádat víc akcí, různé brunche a spojit se s dalšími lokálními podniky, abychom se navzájem podporovali. Nejvíc si ale přejeme, aby se u nás lidem líbilo minimálně tak, jako dosud. Nic totiž nepotěší víc, než když se k nám lidé vrací nebo nám píšou, jak se jim tady líbilo,“ uzavírá.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Heaven gym, střecha, terasa, Filip Šimeček, Tereza Šimečková, České Budějovice, slavnost, Instagram, Facebook, Náměstí Přemysla Otakara II.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chystáte oslavu, rozlučku se svobodou nebo jen party s přáteli? Půjčte si Střechu Heaven gymu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.