Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Koťátko z edice Fifty Shades od Grey. Malá Ana hledá nový domov

Tento týden budeme hledat nový domov pro Anu. Koťátko, které může nabídnout spoustu lásky a zábavy. Miluje mazlení a kontakt s člověkem je pro ní nutností. Najde někoho, kdo se jí ujme?

Své nové doma hledá zhruba dvouměsíční Ana. Koťátko z edice Fifty Shades of Grey. Kromě své elegance a krásy může nabídnout spoustu lásky a zábavy, miluje mazlení, vyhledává kontakt s člověkem a jako správné koťátko je hravá a akční. Ana je vzorně čistotná, používá kočičí wc.

Zdravotní stav

Ana je připravena vyrazit do svého nového domova, kompletně naočkovaná, ošetřená proti vnějším i vnitřním parazitům a označená mikročipem. Podmínkou její adopce bude kastrace po dovršení její pohlavní dospělosti. „Ana má důsledkem velkého neléčeného zánětu oka, kterým trpěla při příjmu do útulku, nestandardně vyvinutou spojivku. Aně tato skutečnosti nijak nevadí, naprosto nijak ji neomezuje. Očíčko je nicméně menší, hůře vidí, slzí a v budoucnu může trpět častějšími záněty. Je nutné s touto skutečností počítat. Ana si ze svého hendikepu nic nedělá, snad najde domov, kde bude milována i s ním,“ vysvětluje Zdeňka Fürst z táborského útulku.

Jaký domov hledá?

Domov plný lásky, porozumění, péče a zodpovědného přístupu. Hodí se do bytu i do domku se zahradou, s přístupem ven až po své kastraci.

Máte-li o adopci zájem, pošlete na e-mail utulek@tstabor.cz základní informace o vás – nacionále, kontakt, adresu, kde by Ana bydlela, důležité info o své rodině, dětech, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech s kočkami. „Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život Aně nabízíte. Na e-mail Vám odpovíme, zavoláme a domluvíme si seznamovací návštěvu. Případně volejte 778 465 467,“ dodává Zdeňka Fürst.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Radek Havlíček, Útulek Tábor

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, Tábor, útulek, domov, láska

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koťátko z edice Fifty Shades od Grey. Malá Ana hledá nový domov  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.