Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pečení chleba ve smaltu je rychlejší. Materiál také rovnoměrně rozvádí teplo

PR článek

Tradiční jihočeská firma BELIS v Českých Budějovicích vyrábí oblíbené smaltované nádobí. V něm je možné upéct kromě jiného chléb. Jaké jsou výhody? Materiál není nutné dlouho nahřívat, a zároveň zaručuje dokonalý rozvod tepla.

Ve smaltovaném nádobí se peče desítky let a tradiční materiál využívají lidé ve svých kuchyních dodnes. Materiál přináší řadu výhod a platí to i v případě, kdy chcete upéct chléb.

Pečení ve smaltu je zdravotně nezávadné a jídlo si zachovává svoje přírodní aroma. Navíc chleba upečený ve smaltovaném pekáči má neodolatelnou křupavou kůrku.

„Výhodou pečení chleba v našem oválném pekáči je ta, že není nutné ho dlouho nahřívat - jako litinový pekáč. Vložíte ho do zapnuté trouby a než se nahřeje, pekáč je připraven,“ popisuje Katarína Šmidáková, obchodní manažerka společnosti BELIS.

Zdravé vaření i dlouhá životnost. Smaltované nádobí nabízí řadu výhod

Není náhodou, že se objevuje v téměř každé české domácnosti. Oblíbené smaltované nádobí totiž nabízí řadu výhod, které v dnešní době lidé poptávají. Kromě toho, že neuvolňuje žádné škodlivé látky, se snadno čistí a vydrží dlouhé roky bez známek...

Další výhodou je, že se na smaltovaném nádobí nedaří bakteriím. Zároveň materiál neuvolňuje žádné chemické látky do jídla, ať už při skladování či přípravě jídla.

„Pro snížení rizika popálením a lepší manipulaci doporučujeme používat pečící papír,“ říká Josef Kroulík. 

Smalt je zjednodušeně sklo na oceli. Je to velmi odolný materiál, který v kuchyních vydrží desítky let, a zároveň se snadno udržuje

Smaltované nádobí tradiční firma vyrábí ze silného ocelového plechu a těch nejkvalitnějších smalt. Tím se snižuje riziko připálenin a proces vaření či pečení je rovnoměrný. Navíc je toto nádobí vhodné do myčky na nádobí, což usnadňuje údržbu.

Poslední smaltovna je v Českých Budějovicích a slaví výročí. BELIS tam vyrábí kvalitní nádobí

Smaltované nádobí zná dnes snad každý. Někteří ho mají doma po svých babičkách, jiní nakupují do moderních kuchyní nové hrnce či pekáče a další výrobky, které vznikají v Českých Budějovicích. Jihočeské město je již řadu let spojené s tradičními...

Naše smaltované nádobí je vhodné na všechny typy sporáků včetně indukce. Náš oválný pekáč je navíc vyrobený ze silného 2 mm plechu, což zaručí dokonalý rozvod tepla a pokrm se připravuje rovnoměrně,“ doplňuje Josef Kroulík a odkazuje na e-shop českobudějovické společnosti BELIS.

„Nebo nás můžete navštívit v naší podnikové prodejně v Českých Budějovicích, kde vám ochotně poradíme s výběrem,“ zve Josef Kroulík na adresu Rudolfovská tř. 476/111 bv Českých Budějovicích.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky belis, smaltování, smaltované nádobí, hrnec, výroba, české budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pečení chleba ve smaltu je rychlejší. Materiál také rovnoměrně rozvádí teplo  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.