Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Sídlo v "řadovce" a majitelé z Nigérie. Kdo je nový partner Dynama?

Dynamo tento týden potvrdilo spolupráci se společností sídlící v Londýně. V tiskové zprávě klub zveřejnil čtyři odstavce, které vyvolaly diskusi nad tím, jaká společnost ve skutečnosti do Českých Budějovic přichází. Budějcká Drbna se pokusila kontaktovat zástupce firmy, to se ale zatím nepodařilo. Přináší proto shrnutí toho, co se o společnosti Footify dá zjistit z dostupných zdrojů.

Dynamo uzavřelo partnerství s britskou firmou. Pomůže s příchodem nového investora

Budoucnost Dynama. To je hlavní téma fotbalových fanoušků v Českých Budějovicích. Jihočeský klub dnes informoval o partnerství s britskou společnosti Footify. Ta má mimo jiné pomoci s příchodem nových investorů. Stále se navíc řeší otázka trenérů.

1. Název a zaměření  

Firma má oficiální název Footify Partners UK Limited. „FOOTIFY, vedená Lusolou Adewumim, je poradenská společnost v oblasti managementu se sídlem ve Velké Británii, která se primárně zaměřuje na komerční poradenství, maximalizaci potenciálu příjmů sportovních značek a koordinaci investičních akcí pro obchodní růst,“ vzkázalo Dynamo ve svém prohlášení.

Více informací o společnosti nabízí profil Adewumima na profesní sociální síti LinkedIn. Podle něj se firma zaměřuje na koordinaci investičních akcí, zapojení do obchodního poradenství, podpory obchodního růstu či poodpory udržitelnosti. Webové stránky firmy k dispozici nejsou, těžko se dohledávají i další aktivity této společnosti. 

2. Sídlo a datum založení 

S tím může souviset i věk firmy. Ta totiž vznikla loni na podzim, přesněji 10. listopadu 2023. Na stejném webu je zároveň třicetistránkový dokument, ve kterém jsou informace o nově vzniklé společnosti. Co se z něj dá vyčíst?

Řediteli jsou dva lidé nigerijské státní příslušnosti - Kayode Peters a Olusola Adewumi. Oba vlastní po jedné akcii společnosti. Následují další obecné informace, které se týkají provozu společnosti. 

Firma sídlí na adrese 56 Dyke Drive, Orpington, London, United Kingdom, BR5 4LZ. Ta se stala terčem posměchu některých fanoušků, podle Google Striet View jde totiž o běžnou "řadovku" na jihovýchodě Londýna. 


Oficiální sídlo firmy Footify Partners UK Limited.

3. Kdo za firmou stojí?

Co o sobě tvrdí sám Olusola Adewumi? „Sola je praktický konzultant v oblasti řízení produktů a lidí se zaměřením na technologické, digitální, sportovní a marketingové oblasti s více než 15 lety zkušeností s konzistentním a úspěšným poskytováním služeb v různých odvětvích, včetně finančních služeb, rychloobrátkového zboží, telekomunikací, reklamy nebo sportovního podnikání.

Jako vedoucí konzultant uplatňuje vynikající komunikační dovednosti a dovednosti v oblasti obsluhy klientů při řízení vztahů s interními a externími zainteresovanými stranami na všech úrovních podnikání, při propojování obchodu a realizace,“ stojí na již zmíněném profilu na LinkedInu. 

Absolvent University of Lagos v Nigérii pracoval v několika firmách. V některých působí Adewumi sám jako ředitel, vyplývá z veřejně dostupných zdrojů. Zmíněné společnosti se podle LinkedInu věnují obchodu, marketingu či poradenství. Bližší informace se k firmám či jejich aktivitám dohledávají těžko. Sám Adewumi navštívil České Budějovice letos v létě.


Informace vychází z veřejně dostupných zdrojů. Redakce se pokusila zástupce společnosti kontaktovat, do vydání tohoto textu reakce nepřišla. 

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Koláž Budějcká Drbna a Street View

Štítky dynamo, české budějovice, fotbal, sport, fortuna liga, partner

Sídlo v "řadovce" a majitelé z Nigérie. Kdo je nový partner Dynama?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.